Reteaua Corect

Gușă: Discuție tare cu Cristoiu despre manipularea Covid. Urmează SRS

Analistul politic Cozmin Gușă prezintă pe Facebook discuția purtată la postul de radio Gold FM cu jurnalistul Ion Cristoiu despre manipularea Covid și exportarea în Occident a modelului chinezesc de capitalism fără libertăți. Marți, de la ora 13.30, el îl va intervieva la Gold FM și pe jurnalistul Soriin Roșca Stănescu.

DISCUȚIE TARE CU ION CRISTOIU DESPRE MANIPULAREA COVID ȘI EXPORTUL MODELULUI CHINEZESC DE #CAPITALISM-FĂRĂ-LIBERTĂȚI ÎN OCCIDENT.
AZI LA GOLD FM: DISCUȚIE CU SRS DESPRE TUNURILE DE MILIARDE DE EURO DIN PANDEMIE. PLUS INTERVIU CU FRANCISC TOBĂ DESPRE INTERESELE ASCUNSE DIN SPATELE NEVALIDĂRII SALE CA DEPUTAT, RESPECTIV, ÎMPREUNĂ ȘI CU NINEL PEIA, DESPRE DACĂ ȘI CÂT VA MAI TRĂI POLITIC AUR-ul ÎN ACTUALA FORMULĂ.
Vă invit să citiți transcrierea discuției mele de ieri cu ION CRISTOIU, publicată integral pe blogul cozmingusa.net, veți descoperi raționamente net diferite decât cele din fluxul public, referitoare la manipulările din pandemie, respectiv la resetarea jocurilor geopolitice în lume. Cealaltă discuție tare de ieri, cu filozoful ANDREI MARGA, va fi transcrisă azi și postată, cum la fel va fi transcrisă excepționala demonstrație a lui PETRIȘOR PEIU din emisiunea sa de ieri, despre cât de mulți bani s-au cheltuit inutil în campaniile electorale din 2020.
Azi de la 13.00 vă sugerez să ne ascultați din nou, voi dezbate împreună cu SRS despre tunurile de miliarde din pandemie și beneficiarii reali ai fraudărilor, apoi vom diseca împreună cu FRANCISC TOBĂ și NINEL PEIA despre cauzele frământărilor din AUR și cine are interesul de a le provoca.
Nu ratați însă de la 12.00 "trialogul" DAN ANDRONIC - MIREL CUREA - ROBERT TURCESCU, în mod sigur vor apărea abordări neconvenționale în explicarea evenimentelor la zi (cum ar fi discuția despre asta: https://www.capital.ro/exclusiv-klaus-iohannis-batut-in...). De la 15.00, PETRIȘOR PEIU vă va dezvălui noi elemente despre administrarea proastă a economiei românești, iar de la 16.00, CORNELIU VLAD și ROXANA ISTUDOR vor continua explicarea în detaliu a luptei pentru putere din SUA, cine conduce cu adevărat în America și consecințele pe termen scurt pentru geopolitica planetei.
"LET S TALK AND ROCK AGAIN!", la GOLD FM!
(pe 96,9 MHz în București și împrejurimi, respectiv pe internet în toată țara și diaspora, la computer sau pe telefon, la radiogoldfm.ro sau căutând "GOLD FM LIVE")

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.