Reteaua Corect

Gheorghe Piperea afirmă că Orban ar putea răspunde penal în cazul Manciu

Scris de newsreporter in 13 octombrie 2020 la 10:35, in Politics. 386 vizualizari Intra in discutie TaguriGheorghe Piperea, Ludovic Orban, manciu, penal shortlinkhttp://crct.ro/nwNs

Avocatul Gheorghe Piperea reacţionează la cazul consilierului de stat Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, numit în funcţie deşi nu are diplomă de licenţă. Piperea afirmă că la mijloc ar putea fi infracţiuni de fals şi uz de fals, iar premierul ar putea răspunde şi el penal pentru favorizare sau omisiunea sesizării. Mai mult, toate actele semnate de Manciu ar putea lovite de nulitate, relatează Știripesurse.ro.

nitarii* care îl angajează și, ulterior, omit să îl denunțe organelor de cercetare penală, pot fi considerați favorizatori și, respectiv, autori ai faptei penale de nedenunțare a unor infracțiuni.

Toate actele juridice, inclusiv cele cu caracter normativ, pe care le-a emis și semnat făptuitorul, sunt nule. Inclusiv cele de cenzură, inclusiv sesizările către feisbuc sau către serviciile secrete făcute cu intenția de a-i monitoriza și pedepsi pe “negaționiști”. Apropo, trebuie să fii deosebit de prost ca să te bazezi pe producțiile literare ale unui falsificator pentru a cataloga o informație sau știre ca falsă.

E valabil și pentru cazul unui individ care a îndeplinit ani de zile funcția de director adjunct al orniss (instituția care emite certificate de acces la secrete de stat) și de șef al spălării banilor și care și-a falsificat diploma de bac, precum și pentru favorizatorii și nedenunțătorii lui.

Dar, dacă pentru asttel de demnități deținute și exercitate de iexperții, ielitele, atârnătorii și bombardierii penelé nu e nevoie de diplome universitare reale, ci doar de școala vieții pă driapta, atunci nimic din cele de mai sus nu e valabil.

Adevărul e că, atunci când vezi manageri de spital foști condamnați penal pentru mită universitară sau manageri de spital fără drept de liberă practică în domeniul medical și statui pandemice care nu și-au luat niciodată rezidențiatul, iar pe nou-normali îi vezi aplaudând și exprimându-și violent încrederea în asemenea iexperți, pesemne că cerințele de competență s-au abrogat pe motive ideologice.

*precum sectetarul general al guvernului, cancelarul premierului sau premierul", scrie Piperea pe Facebook.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.