Reteaua Corect

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, explicaţii despre 'începuturile Statului Paralel'

Locotenent-colonelul (r) SRI Daniel Dragomir este invitat astăzi, 30 octombrie, de la ora 14.30, să depună mărturie în fața comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României pentru alegerile din 2009. Dragomir anunţă pe blogul personal temele despre care va vorbi, scrie Știripesurse.ro.

- "Noaptea alegerilor din 2009, sufrageria domnului Oprea, personajele prezente, atmosfera, rolul și locul fiecărui comesean, situația tensionată, activități și semnificații ale acelei nopți;

- Anul 2009, un război politic acerb la suprafață, care s-a exprimat printr-un război crâncen al serviciilor în subterane. Despre SRI, Ministerul de Interne, DGIPI și alte personaje. Despre anul 2009 pe care l-am trăit eu în SRI;

- Alegerile din 2009, despre soft-uri, sondaje și personaje, rezultate și exit-polluri, telefoane în miez de noapte și altele. Despre o bătălie pe viață și pe moarte pentru funcții și libertate.

- Anul 2010, după alegeri, după ce băieții și fetele din vârful statului au înțeles că pot folosi instituțiile pentru ei (fără nicio grijă) și cum au înțeles că puterea era de fapt la ei."

"Voi explica începuturile Statului Paralel. Voi explica apropierea și relațiile dintre Coldea-Kovesi și unii din “penalii” de astăzi. Despre sfidarea cetățenilor României. Am convingerea că istoria recentă a României trebuie cunoscută, cu bune și cu rele. Cred că este important ca cetățenii României să afle toate subteranele ultimilor ani. Cred că România are nevoie astăzi mai mult decât oricând de Adevăr. În așa fel ca greșelile să nu se mai repete. În așa fel încât bruma de democrație din țara noastră să reziste și să poată oferi viitorul unui popor liber stăpân pe destinele sale. Nu este despre penali sau despre torționari. Este despre aflarea Adevărului și clădirea viitorului acestei țări pe baze solide, nu pe minciuni, jocuri subterane, dosare contrafăcute, cătușe, amenințări, destine distruse. Trebuie să o fac și trebuie să o facem, cu toții. Pentru viitorul copiilor noștri. Lor le suntem datori", scrie Daniel Dragomir pe blog.

Audierea lui Daniel Dragomir în comisia de anchetă va fi transmisă live video pe pagina de Facebook stiripesurse.ro!

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.