Reteaua Corect
Bogdan Tiberiu Iacob

Fiul lui Trump - o vizită misterioasă în România și o coincidență (cam prea) tulburătoare

Scris de Bogdan Tiberiu Iacob in 28 octombrie 2020 la 10:48, in Politics. 1820 vizualizari Intra in discutie Taguridonald trump, fiu, românia, vizita shortlinkhttp://crct.ro/nwRO

Documentele privind planurile de afaceri din România ale fiului lui Joe Biden, care au aprins scena politico-mediatică internațională, scot la iveală un element extrem de interesant.

Celebrul, de acum, mail cu planuri de business trimis lui Tony Bobulinski de către James Gilliar, ambii parteneri de afaceri ai lui Hunter Biden, a fost livrat pe data de 14 mai 2017.
A doua zi, fiul lui Donald Trump descindea în România, într-o vizită despre care ambasada SUA la București a refuzat să dea informații, motivînd că e o chestiune privată: „Nu comentăm călătoriile personale ale cetăţenilor”.

Pe surse, s-a vorbit de o partidă de vînătoare în județul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu județul Mureș, după alte surse vînătoarea ar fi avut loc în Giurgiu. Nicio autoritate de la București nu a confirmat ori infirmat respectiva vizită, totul a fost adus la cunoștința publicului doar pe surse, de parcă ar fi fost vorba de o misiune de comando. Întrebat dacă s-a văzut ori dacă a vînat cu Trump Jr., Iohannis a replicat: „Nu este nimic adevărat. Nu am avut nicio întâlnire și oricum nu merg la vânătoare. Mie îmi plac animalele, dar vii”.
Trump Jr. a stat cîteva zile în România, vizitînd inclusiv cimitirul vesel de la Săpînța. O vizită care în mod categoric era programată mai din timp.

Cîteva săptămîni mai tîrziu, Donald Trump Jr amorsa un mare scandal, publicînd email-uri prin care confirma relatările că ar fi discutat cu un procuror rus, în campania electorală din urmă cu cîteva luni, pentru a primi informaţii compromiţătoare despre fostul candidat democrat Hillary Clinton. La discuția cu avocatul rus ar fi participat și un agent al serviciilor secrete rusești. Scandalul a ținut mult timp afișul: Kremlinul a dezmințit vreo legătură cu agentul secret, Secret Service a negat vreo legătură cu întrevederea în sine, președintele Camerei Reprezentanților a cerut audierea fiului lui Trump în congres șamd.

Hunt? Ori Hunter?

A fost venirea lui Trump Jr. în România a doua zi după lansarea mailului care îi dă foc în prezent lui Biden o simplă coincidență?
Ori fiul președintelui SUA a venit aici pentru mai mult decît simple partide de vînătoare?

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.