Reteaua Corect

Filmuleţe de campanie. PSD vrea anchetă contra celor care au folosit imaginea lui Iisus

Scris de newsreporter in 14 Mai 2019 la 11:03, in Politics. 70 vizualizari Intra in discutie Taguriancheta, campanie, comunicat, isus, opozitie, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nuqA

PSD a acuzat, marţi, campania murdară a Opoziţiei care foloseşte imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. Campania, susţin social-democraţii, are scopul evident de a îndrepta oprobriul public împotriva Partidului Social Democrat, scrie Mediafax.

„Partidul Social Democrat îşi exprimă indignarea faţă de campania murdară a Opoziţiei care foloseşte imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. PSD solicită autorităţilor în drept să declanşeze imediat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele şi sloganul PSD în această campanie murdară. Dincolo de folosirea ilegală a identităţii PSD, considerăm că această campanie josnică şi ticăloasă reprezintă o ofensă gravă împotriva credinţei poporului român şi se circumscrie infracţiunilor contra libertăţii religioase, prevăzute în Codul Penal”, transmite PSD, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

PSD acuză Opoziţia că ar fi în spatele acestei campanii.

„Autorii acestei campanii mizerabile sfidează şi batjocoresc credinţa creştină împărtăşită de cea mai mare parte a cetăţenilor români. După ce au folosit această imagine în sfintele zile ale Sărbătorii de Paşti, când actorul care interpreta rolul Mântuitorului folosea expresii injurioase împotriva PSD, cei din Opoziţie care se află în spatele acestei campanii incalificabile au schimbat abordarea şi au difuzat recent, în mediul online, un alt videoclip în care actorul care îl interpretează pe Iisus Hristos enunţă mesaje de susţinere în favoarea PSD, cu scopul evident de a îndrepta oprobriul public împotriva Partidului Social Democrat”, mai transmite PSD.

În spaţiul public a apărut un filmuleţ în care un bărbat, interpretându-L pe Iisus, îndeamnă lumea să iasă la vot. În filmuleţ bărbatul atacă PSD. Mesajul este în limba engleza:

„Salutare români, Sunt eu, Domnul şi Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paştele a trecut şi aţi sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi!

Dacă vreţi o ţară mai bună, cu un sistem de învăţământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică şi mai puţină corupţie, nu vă mai rugaţi la Mine pentru asta! Eu nu vă pot salva!

Doar voi vă puteţi salva ţara. Ieşiţi la vot pe 26 mai. Aceasta este şansa voastră. Ţineţi minte, nu toţi politicienii sunt corupţi. Lupt nu e pierdută, încă puteţi câştiga! Aveţi credinţă. Votaţi pentru viitorul copiilor voştri! 26 mai #m...PSD!”.

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.