Reteaua Corect

Fabulație sau joc pervers al PSD: prin nevalidare spre ieșirea din UE

Scris de newsreporter in 08 octombrie 2018 la 09:41, in Politics. 47 vizualizari Intra in discutie TaguriCod Civil, familie, nevalidare, PSD, referendum, UE, Uniunea Europeana shortlinkhttp://crct.ro/ntpk

Referendumul de revizuire a Constituției s-a încheiat. Cu o prezență la nivel național de 20,4%, Constituția României rămâne cum este acum. Căsătoria va fi realizată între soți. Corect, rămâne sintagma din Codul Civil, care stipulează că familia se formează în baza căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Numai că acest Cod Civil se poate schimba în 30 de minute în Parlament.

Ceea ce însă m-a surprins la acest Referendum a fost lipsa de reacție la inepțiile debitate de tabăra Boicot, incluzând aici și partidele din Opoziție. Nici o explicație clară legată de jenantul refren cu referendumul PSD, de penibilitatea cu amnistia lui Dragnea, de aberația legată de costuri, de poveștile cu valabilitatea Codului Civil. Am asistat la o perfidă dar teribil penetrantă manipulare. Nici un cuvânt în întreaga pseudo dezbatere despre infama Convenție de la Istanbul (Neomarxismul UE lovește tradițiile și suveranitatea prin Convenția de la Istanbul). În contrapartidă o liniște aproape deplină, poate chiar complice a actorilor majori de pe scena politică și formatorilor de opinie. Liniște și din partea Bisericii ortodoxe. O liniște ciudată. Ba chiar în unele locuri nu a fost vorba de liniște, ci de un îndemn la boicot.

Și, dincolo de acestea, cel mai mult m-a surpins ambiguitatea de pe buletinul de vot. O ambiguitate care parcă ridica mingea la fileu boicotiștilor. Or, Guvernul PSD putea formula o întrebare mai inteligentă, mai clară. Care Lege, care modificare, în ce sens...avea toate pârghiile legale să o facă. Dar a ales să trântească un buletin de vot pe care era trecută o întrebare întortocheată, o inepție comparabilă cu cele debitate de tabăra boicot.

De ce ?! De ce pe față, PSD și-a asumat acest referendum, iar în realitate l-a boicotat chiar el? De ce și-a dorit PSD nevalidarea Referendumului?

Să analizăm ceea ce va urma. Încet sau cu pași repezi, ne îndreptăm spre educația în școli în sensul îmbrățișării ideologiei care vorbește de gen ca sex social, o construcție ce poate varia. Spre libera decizie a copiilor de 10-11 ani, legată de ce vor să fie: băiețel sau fetiță, indiferent de sexul biologic. Spre căsătoria persoanelor de același sex, care vor forma o familie și vor putea adopta copii. Acesta este trendul dictat dinspre Europa Occidentală. Conform sondajelor 80% dintre români nu doresc așa ceva. Și când vântul dinspre UE va produce schimbări inevitabile, românul se va răzvrăti. Și atunci, perfid, se poate pune pe tapet o eventuală ieșire din UE. Prin care scăpăm de inepțiile de mai sus. A da, și scăpăm și de controlul UE privind independența Justiției și buna funcționare a statului de drept... Și toate acestea doar dacă Referendumul e invalidat.

Fabulație sau joc pervers al PSD?! Au boicotat românii referendumul PSD sau au făcut jocul PSD?

Românul nu dorește ieșirea din UE. Dar nu dorește nici homosexuali ori transgenderi de mână cu odrasla lui pe stradă. Dintre două rele ce va alege? În spirit tipic românesc, un fel de Iliescu – Vadim Tudor, în 2000....

 Mihai PETEAN

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.