Reteaua Corect

Elena Porubin, scrisoare către Președinte

Scris de newsreporter in 19 noiembrie 2019 la 10:12, in Politics. 198 vizualizari Intra in discutie Tagurielena porubin, Klaus Iohannis, presedinte, scrisoare shortlinkhttp://crct.ro/nvi5

Prezentăm mai jos scrisoarea Elenei Porubin către președintele Klaus Iohannis.

Acest text este scris de mine, nu este plătit. L-am scris cu durere şi mi-l asum. Îi înțeleg pe cei care mă înjură, ştiu că e greu pentru toți şi unii îşi varsă amarul cum pot. Dar, vă rog, doar să gândiți. 

Scrisoare către Preşedinte
Dle Iohannis, eu v-am votat acum 5 ani şi îmi este scârbă. Ieri m-ați făcut să votez cu Dăncilă. Femeia asta a avut măcar bun simț să nu vă jignească înapoi, ca răspuns la toată mojicia Dumneavoastră! Din câte văd eu, ea nu se pune cu proştii, nu Dumneavoastră!
Da, prefer o femeie mai proastă, dar nicidecum un bărbat nesimțit, needucat, arogant şi fără onoare să conducă țara în care creşte copilul meu.Pentru că un om fără onoare te va vinde oricând! 
Niciun bărbat cu onoare nu avem în țara asta să apere o femeie? M-am apucat eu? 
Ştiți ce nu suport cel mai tare pe lumea asta? Aroganța şi snobismul. Şi bărbații fără onoare. Şi oamenii fără ruşine. Îmi este scârbă de nesimțiții care tratează fără respect o femeie şi o desconsideră în public.
Dle Preşedinte, alte argumente în această campanie nu aveți? Ați făcut mişto cu idiotism şi nesimțire de numele unui om, a unei femei! Unde vă e clasa, inteligența şi demninatea cu care vă lăudați atât! Dacă nici asta nu e dovadă a unei calități de cea mai joasă speță şi a prostiei crase a unui om... atunci nu mai ştiu. 
Noi, prostimea, avem voie să zicem între noi şi pe Facebook ce vrem noi, de toți candidații.Dar Dumneavoastră vă mândriți că aveți clasă şi educație, şi sunteți Preşedintele unei țări! Şi nu stați de vorbă cu orice proastă! 
Până la urmă Dăncilă este un cetățean al statului pe care îl conduceți! Nu-i respectați pe proşti şi pe cei care nu vorbesc corect? Ştiți câți români nu ştiu româna bine, pentru că nu au avut condiții să învețe? Ştiți câte femei spală pe jos ca să-şi crească copiii? Ştiți foarte bine! Pe aceşti oameni îi desconsiderați!
Dl Preşedinte eu v-am votat acum 5 ani şi îmi este scârbă. Aveți dosar penal, dar îi arătați cu degetul pe alții! Fără pic de ruşine! Jigniți o femeie în public, şi sunteți tare mulțumit!Eu le spun bună ziua femeilor din piața, şi femeilor de pe câmp, pentru că am cei şapte ani de-acasă.Dar Dumneavoastră nu-i aveți. Aş vrea să vă cunosc mama, s-o întreb dacă aşa v-a educat. Dacă mama mea ar fi fost o femeie simplă, fără prea multă şcoală şi ați fi tratat-o aşa, v-aş fi dat o palmă! Ştiți, dle Preşedinte, în cultura veche georgiană dacă un bărbat jignea şi se comporta nerespectuos cu o femeie, fie ea chiar şi prostituată de meserie, era permis ca acel bărbat să fie împuşcat.Pentru că cine nu respectă o femeie, nu-şi respectă mama, şi nu poate fi considerat om. Cum să-şi respecte un aşa om cetățenii şi țara? 
Dle Preşedinte, prima dată v-am votat în orb, împotriva PSD-ului. Şi a doua oară ați fost votat la fel, fără niciun merit! Cât de fudul sunteți că ați ajuns Preşedinte fără merit! Nu vă e ruşine. Nu ştiu oamenii de genul ăsta de ruşine şi onoare. "Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul". 
Niciodată nu voi face campanie cuiva pentru bani. Iar voi, oameni buni, în loc să mă răstigniți că am zis ceva de Iohannis, încercați să aveti creier şi să gândiți cu mintea voastră măcar o dată!
Sunteți atât de orbiți de ură împotriva PSD-ului, încât nu vă mai pasă de țară!Atâta ură nu am mai văzut în România. De unde a pornit? Omul ăsta nu a fost taxat niciodată pentru greşelile lui! Şi totuşi este Preşedintele unui stat! Singura lui strategie a fost să-i atace şi să-i jignească pe alții şi să instige lumea la jignire şi revolte pentru a câştiga putere. Şi noi, oamenii proşti, eu şi voi, am preluat-o! Uitați-vă căt îi jignim pe rivalii lui? Şi cum ne temem să zicem ceva de el că suntem atacati! Asta nu vă sună a totalitarism?Străbunicii mei nu pentru asta au murit în Gulag. 
Omul ăsta a dezbinat țara de tot, şi acum jigneşte o femeie şi cetățenii țării public!  Ce învățați voi de la aşa un conducător? Unul n-ați avut onoare să apărați o femeie! Cum să aparați voi țara? 
Şi voi aveți copii, mame, surori şi fete! 
Nu am fost niciodată susținător PSD! 
Dar care e răul cel mai mic acum?
Nu m-a plătit nimeni să scriu asta! Am un site, şi o pagină  oficială şi nu scriu acolo. Şi nu o să tac din teama că voi fi linşată dacă-mi spun părerea.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.