Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Egalitatea de șanse dintre doamna și domnul Coldea. În operațiunea START

În această zi dramatică în dimensiunea ei biblică, îmi face o plăcere deosebită să semnalez că există în România un mare număr de cupluri perfect echilibrate. Între acestea, faimoasa pereche Coldea. În ceea ce îi privește, egalitatea de șanse a triumfat. Pe bani europeni. Ceea ce Coldea a luat dintr-o parte – un exemplu concludent e Sebastian Ghiță – doamna Ioana Dorina Coldea a luat din altă parte. La fel de consistent. În operațiunea START.

Este numele de cod al unui proiect mult timp strict secret, derulat într-o locație strict secretă a SRI, Institutul de Tehnologii Avansate, inițiat de Florian Coldea. Obiectivul vizat: atragerea în câmpul tactic a unui număr uriaș de procurori și judecători, prin metoda pașnică a organizării unor tabere de instruire a acestora. Care s-au dovedit a fi poligoane de dresaj. De dresaj și subordonare a Justiției.

Operațiunea a costat sume uriașe de bani, iar Coldea a găsit și soluția. Bani europeni derulați prin Ministerul Muncii. Sub forma unui proiect și  a unor bani dați Departamentului pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.

Și egalitatea de șanse s-a produs. Doamna Ioana Dorina Coldea, ofițer superior SRI, cei mai mulți atribuindu-i gradul de general, și conducător al Departamentului de Psihologie, a devenit peste noapte profesor al judecătorilor și procurorilor, într-un program organziat de SRI prin intermediul unității sale militare, numită Academia Națională de Informații Mihai Viteazul. A primit doamna Coldea nu mai puțin de 11 mii de euro și avem în acet sens două dovezi. Una – nenumăratele ordine de plată și chiar declarația de avere din 2016 a lui Florian Coldea, în care este atestat acest lucru.

Postez un număr cred suficient de mare de asemenea ordine de plată, ca să nu se mai îndoiască nimeni de afirmațiile mele.

Alte 40 de mii de euro au fost cheltuite cu ofițeri SRI care au participat la opera de dresaj a procurilor și judecătorilor. Interesant că, printre aceștia, am găsit și patru așa-ziși publiciști ai Revistei Intelligence a Serviciului Român de Informații: Antonio Marius Rebega, Bercaru Marius Nicolae și Sava Sorin George.

Lectură plăcută. Postez dovezile. 13. Număr cu ghinion. Pentru cine?  

p1p2p3p4p5p6p7p8p9p10p11p12p13

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.