Reteaua Corect
Stelian Tanase

Dunăre, Dunăre, drum fără pulbere

Scris de Stelian Tanase in 17 octombrie 2017 la 13:06, in Politics. 368 vizualizari Intra in discutie Taguridunarea, Eugen Nicolicea, liviu dragnea, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nrGA

Fidelitatea față de PSD, mai ales față de numitul Liviu Dragnea, se arată în aceste zile probînd imposibilul. Frizind absurdul chiar. Tema de casă este cum să il salvezi pe Liviu Dragnea care se jură că nu fură, dar l-am prins cu rața-n gură! Nu a șmanglit o rață, o mașină, rufele vecinei de pe sîrmă, – să ne ințelegem. Ci -după cum scrie presa – un lac de pe un braț al Dunării. Dar presa minte, evident. Nu este vorba despre nicio baltă? Care baltă. Aveți orbul găinilor? Ea nu există! Ni s-a parut nouă privind o hartă veche plină de greșeli. Nici mai mult nici mai putin. Dragnea prins nasol la inghesuială se bucură însă de o apărare avocățeasca din partea unor ciraci care vor să-și salveze patronul. Ei au sărit să dovedeasca ca totul nu este nimic altceva decît o iluzie optică. Ca pe o scena la bîlciul din Obor unde am copilărit, cînd apărea un nene în frac și ne arăta un iepure. Trecea un batic peste iepure și acesta dispărea ca prin farmec. Așa și cu balta Belina și brațul Dunării Pavel. Orice dispare pe lumea asta, se știe! E foarte normal!

Unii mai fara doxă, au căutat chichițe in lege pentru a-l salva pe Dragnea. Că paragraful cutare zice si alineatul cutare afirmă. Nu a fost destul. Lumea nu s-a lasat convinsa. Aceștia sunt niste naivi, nu se ridică la nivelul cerut de combinația asta cu balta și tupeul respectiv, mai ales. Hocus-pocus e o tehnică mult mai tare ca negarea evidențelor sau prostirea in față- toate, la mare modă printre liderii Coaliției de guvernare (vezi povestea cu acciza si creșterile de prețuri care nu există! ). Iată ce ne spune marele maestru de ceremonii al PSD în dovedirea faptului ca albul e negru si invers, Eugen Nicolicea, într-un exercitu de iluzionism nemaipomenit. Vă asigur că nu ați mai auzit așa ceva.

„…Albia minoră inseamnă intre mal si mal, insula din interior. În momentul in care un curs de apă a disparut – brațul Pavel -atuncea malul s-a mutat pe partea ailalaltă a insulei, firesc, deci nu mai există în albia minoră (…) S-a redesenat. Ceea ce s-a intâmplat la fața locului,… Geografia este stiința care se ocupa cu ceea ce se intâmpla acolo. In decursul apelor, să știți și dumneavoastra, că datorita eroziunii se schimbă și cursurile de apă, corect? Deci brațul Pavel s-a colmatat, a creat patru lacuri care nu mai au legătura cu Dunărea, nu mai există nicio albie a râului (…) Nu mai este apă curgătoare”.

Bravissimo! Dar Romania există? Nu a luat-o apa !?

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.