Reteaua Corect

Dragnea, despre scrisoarea lui Timmermans: Neconvenabil e tot ce nu îi convine lui Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu este o întâmplare că prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans a transmis o scrisoare de atenţionare României la doar o zi după summit-ul de la Sibiu, afirmând că autorităţile de la Bucureşti vor răspunde totuşi, scrie Mediafax.

"Au ajuns la Camera Deputaţilor azi (n.r: scrisoarea prim-vicepreşedinteleui CE). I-am rugat pe colegii mei să se uite, pe dl Iordache şi colegii din Comisia juridică. Am avut gura aurită. Am zis zilele trecute că Iohannis să scoată ceva. Când a ajutat vreodată Frans Timmermans PSD? Hai să fim serioşi. Nu există în Legera adoptată de Palament un articol neconstituţional. Nu există nicio virgulă diferită de ţările respective. Neconvenabil e tot ce nu îi convine lui Iohannis. Tot ce ţipă Iohannis că nu îi convine am văzut venind de la Bruxelles (...) O să răspundem de la Parlament. Joi sunt la Summit la Sibiu. Vineri apare scrisoarea. A venit inspiraţia din Sibiu şi nu are nicio legătură cu campania electorală?", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

 

"Eu am văzut acolo nişte petreceri şi acolo (n.r.: La Sibiu). O fi fost nervos, nu i-a plăcut mâncarea? S-a auzit că s-au făcut nişte negocieri care să vină pe funcţie, adică 7-10 oameni care să conducă Europa".

Liderul PSD a făcut referire şi la situaţia din alte state membre UE care critică situaţia statului de drept din România: "Stat de drept. Perfect. Nu am văzut nicio reacţie în Olandă, de unde e domnul (n.r.: Frans Timmermans), în legătură cu faptul că miliarde de euro veniţi din Rusia s-au spălat acolo. Ce au făcut ei? Au făcut înţelegere cu băncile. Adică aceste fapte se pot muşamaliza. Am văzut că i-au identificat dl Weber, 700.000 de euro luaţi de dumnealui şi duşi acasă. Pentru că şi-a închiriat o locuinţă dintr-un sătuc, din Germania. Asta are legătură cu statul de drept? Au o problemă cu casele popularii Iohannis şi Weber", a afirmat Dragnea.

Legat de susţinerea pentru Frans Timmermans în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, acesta făcând parte din acelaşi grup european ca şi PSD, Dragnea a completat: "Dar nici dumnealui nu cred că mai vrea. Nu am vorbit că suntem îngheţaţi. Aşa au stabilit ei că suntem, mă rog 2-3. Nu mai contează. Avem de gând să scoatem câţi mai mulţi europarlamentari".

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.