Reteaua Corect
Stelian Tanase

Dragnea ca prostul

Scris de Stelian Tanase in 06 iulie 2018 la 11:52, in Politics. 568 vizualizari Intra in discutie Taguriliviu dragnea, prost, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nsXp

Cind Liviu Dragnea iese in fața presei, se petrece o dramă în direct, cu mai multe acte. Intîi face cîțiva pasi, se fixează bine în podea, așteapta să se apropie jurnaliștii – mai ales jurnalistele. A rămas un admirator al sexului frumos. Incă se dă mare crai. Iși arată mustața englezească și surîde cu înțeles. Apoi se face că ascultă o întrebarea, după care spune tot ce știe el cel mai bine. Fără legătură cu întrebarea. Are o poezie de spus, aia cu care a venit de la partid. A memorat-o cînd i-a fost dictata de experții de imagine & comunicare. Îi turuie gurița ca o mitralieră. Are aplomb. Recită ca la concursul de admitere la Facultatea de teatru. In tinerețe s-a visat actor, vedetă de cinema sau star rock. S-a vrut pe o scenă, aclamat de mulțime. Recită cu intonație, pare chiar convingător. Se mai și împiedică pentru a părea firesc, dar sigur reușește să termine. Așteaptă aplauzele.

In actul doi are loc un ping-pong. Întrebări si răspunsuri ca la concursul Cine știe cîstigă. Dragnea se descurcă lejer mințind, ocolind întrebările, făcînd bancuri proaste. Pasul trei, Dragnea încearca să schimbe subiectul – iși aminteste de o problemă ca – inundații, offshorurile, etc. Face orice ca să nu răspundă chestiunilor arzătoare și să dea totuși impresia că e deschis, un democrat, gata să răspundă sincer solicitărilor presei. Știe că totul se dă pe televiziuni și încearcă în continuare să zîmbească. Iși face numărul allegro con brio.

dragnea 111Ultimul act este cel mai dramatic. Jurnaliștii nu cedează, vor totuși să afle niște dedesubturi, vor răspunsuri cu subiect și predicat, îl încolțesc pe marele om. E greu să îi duci cu preșul cum ar vrea Dragnea. Drama lui e cu nu toți sunt cumpărați. Dacă nu sare unul, sare altul. La faza asta Dragnea se dezbracă de caracter, se enervează. Începe să fie ironic și tăios, chiar obraznic. Se repede în ciuful unei jurnaliste ca să ii dea o lecție de bună purtare. ”Domne, faceți o teză de drept în ceea ce mă privește, dacă aveți această obsesie. Eu o spun de un an și ceva de zile, le-am spus-o și colegilor mei, că mi-am asumat și în campania eledctorală și ulterior, știam ce mă așteaptă și știu ce mă așteaptă. Numai că eu nu vreau să plec a prostul din această viață și din această funcție. Foarte simplu! Și vă spun pe românește ca la noi în Teleorman. Adică vreau să duc această luptă până când sper că fiecare român și dumneavoastră și oricare din această țară să știe că poate avea încredere în justiție, chiar dacă nu sută la sută, nu în situația în care suntem.”

Cum nu face față cîrdului de jurnaliști, enervat, face stînga împrejur, întoarce spatele fără șapte ani de acasă și se cară. Doamne, nu vine ziua aia cînd va introduce cenzura și va interzice pe cine vrea el!!! Cam asta oferă zilnic Liviu Dragnea, dictatorul in nuce al României. Zic să fim mulțumiți, D-ne ferește de mai rău! Cînd va înhăța toată puterea, abia atunci o să dăm de dracu chiar dacă îl căutăm pe frati-su.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.