Reteaua Corect
Stelian Tanase

Două comedii sinistre

Scris de Stelian Tanase in 11 septembrie 2019 la 11:10, in Politics. 519 vizualizari Intra in discutie Tagurialde, comisar european, melescanu, PSD, rovana plumb, senat shortlinkhttp://crct.ro/nuYu

Ieri am avut parte nu de singură comedie sinistră (ajungea) ci de două. Marți, zi nefastă.

A fost intii farsa din Senat unde excelențele lor l-au așezat pe fotoliul de prezident un pensionar Jurassik Park, Teodor Meleșcanu, brav dinozaur al regimului Ceaușescu. Poate că din nostalgie, poate în înțelegere cu Serviciile DIE, SIE, care or fi acolo! Dracu știe! Cert este ca forțelor obscure le-a ieșit ieri pasența. Acest veteran al diplomației din anii 60 aflat la o vîrstă cind alții nici nepotii nu și-i mai plimba, a devenit al doilea om în statul român.

La mijloc a fost o vînzare. Tăriceanu a fost trădat, (el insuși trădător în alte imprejurări). Melescanu i-a tras partidul de sub picioare cu o manevra ingenioasă la care nu s-a gindit nici fostul premier liberal. Dupa ce l-a slugărit o vreme pe Tariceanu, Meleșcanu a luat-o pe cont propriu. I-a șmanglit partidul ca un ins trecut prin toate circumstanțele. Tăriceanu nici nu înțelege ce i se intimplă. Caragiale era mic copil pe lingă ce am văzut ieri. Nerușinarea și cinismul la ele acasă! Așa ceva mai rar, coane! Lucrurile au mers pe repede înainte, chiar dacă s-a votat de două ori și pupăza din tei cerută de Iohannis la șefia Senatului, zisa Alina Gorghiu, a pierdut întrecerea socialistă. Pentru PNL este mai bine așa. O impostură în plus i-ar fi dăunat.

A doua comedie sinistră s-a intimplat departe, la Bruxelles, unde Rovana Plumb, anti-europeană convinsă 100% – o tovarășî de la fabrica de cosmetice Miraj din anii 80 – a fost desemnată comisar european. Mă încearcă o mare dezamăgire. Credeam ca onorabilii bruxellezi știu ce fac, pe cine aleg, cu cine se aliază. Și-au băgat mortul in casă. Rovana Plumb – omul subteranei PSD- este piaza rea! Are școala lui Liviu Dragnea – una a corupției și minciunii, a combaterii statului de drept. Halal de așa alegere.! Acest personaj nu este frecventabil. Mi-o amintesc cu pumnul ridicat ca un bolșevic, zbierînd din toți bojocii că țara asta este a lui Dragnea! Am citit/auzit/văzut-o/ dînd declarații vehemente impotriva UE, a Bruxelles-ului, etc. Pentru mine desemnarea ei este o gafa de neînțeles. Rovana Plumb reprezintă România!!! Asta nu se poate nici în cele mai urîte vise.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.