Reteaua Corect
Stelian Tanase

Diversiunea huiduielilor

Ieri mai multe filiale PSD s-au trezit de dimineață cu paginile de net invadate cu materiale care voiau sa probeze un neadevăr- că nu Gabriela Vrânceanu Firea a fost huiduită ci Simona Halep. Ce au văzut pesedistii la televizor ar fi fost propagandă sorosistă, expresia statului paralel și a acțiunii șobolanilor. Materialul au fost – cf presă – trimis de la sediul central al PSD, din Șoseaua Kiseleff, cu indicația să fie răspîndit în filiale ca membrii PSD să ia la cunoștință că Gabriela Vrânceanu Firea este populară, susținută de bucureșteni, și că ingratii de ei au fluierat-o minute in sir ca niște huligani pe Simona Halep, nimeni alta decît ciștigătoarea Roland Garros-ului. Cît cinism!

A fost o provocare si o operație tipică de spălare ca la Nufărul a imaginii Gabrielei Vrânceanu Firea. Ea trebuia să pară deasupra acestor împrejurări nefericite. Ar fi populară – chiar iubită! Cine si-a imaginat după discursul ei din Piața Victoria de simbătă că ar putea fi huiduită!?…Asa s-a născut o operație jalnica de manipulare și propaganda, o diversiune grosolană comandată de la conducerea PSD, nicio indoială. Acel individ, George Harabagiu – dat afară între timp de Dragnea e acarul Păun – e o piesă prea mică pentru a decide în lucruri atit de serioase.

halep 1Huiduielile de la Arena Naționala adresate Gabrielei Vrânceanu Firea, asa cum s-a văzut în direct la tv – au pus problema dacă mai e capabilă sa iși recîștige mandatul de primar în 2019. Si mai mult- dacă mai este un asset important al PSD la București și în țară. De unde ideea sinistră de a transmite in rindurile partidului că Simona Halep ar fi fost ținta huiuduielilor si nu ea. Gîndire primitivă și ilogică pentru simplul motiv că Simona Halep este cea mai iubită romancă, idolatrizată etc. Nu poți să arunci cu lături asupra ei. Zeii sunt intangibili, dacă nu știați.

PSD a stîrnit indignarea unui nr mult mai mare de oameni decît se aflau pe Arena Națională luni seara. Manevra progandistică lamentabilă (și păguboasă pentru PSD) s-a întors impotriva celor care au inițiat-o. Mai mulți lideri PSD – mai realisti si cu o brumă de bun simt- s-au declarat în dezacord cu această operatie murdară. Intii din rațiuni practice. Exista pericolul ca PSD să iși piardă si mai mult din popularitate, cînd deja este în scădere in sondaje. S-ar putea ca acest incident să fie „the turning point” al ciclului electoral în care ne aflăm. A comis Dragnea cea mai mare greșeală in campania pe care o duce pentru instaurarea dictaturii lui personale? Așa se pare. Cert, nimic nu va mai fi ca înainte.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.