Reteaua Corect

DANIEL ROXIN: Parșivul Iohannis a votat duminică seara. Hai să-ți explic în ce fel te-a trădat…

Daniel Roxin: Milioane de oameni au stat acasă, boicotând Referendumul pentru Familie, temându-se că infractorul Dragnea și coaliția PSD-ALDE ascund în spatele întrebării de la Referendum lucruri dubioase, că nicidecum votul nu este despre Familie. Deși niciun politician al USR sau al PNL, partidul lui Iohannis, nu au prezentat vreo dovadă publică că s-ar vota altceva decât modificarea din Constituție privind familia, lucru care ar fi trebuit să aprindă un beculeț în mintea celor inteligenți, majoritatea românilor nu au vrut să voteze de teamă să nu ia țeapă de la Dragnea. Toată această nebuloasă este clarificată însă de prezența președintelui Iohannis la vot. Hai să o traduc pentru toată lumea și să vă demonstrez cum i-a trădat Iohannis pe români:

  1. Faptul că Iohannis a votat fără să acuze PSD-ul că ascunde lucruri necurate în spatele întrebării din buletinul de vot arată că președintele ȘTIA limpede că Referendumul nu are nimic dubios, iar gestul lui spulberă toată manipularea de pe internet.
  2. Faptul că președintele a votat duminică seara, cu câteva ore înaintea închiderii urnelor, arată că a dorit să îl saboteze și să țină lumea departe de urnele de vot. De ce? Pentru că votând doar duminică seara, prezența lui nu mai putea aduce prea multă lume la vot. Dacă ar fi votat sâmbătă dimineața, știrea s-ar fi propagat în toată media, românii ar fi aflat și, probabil, mulți dintre cei care aveau dubii să meargă la vot și le-ar fi eliminat și ar fi mers să voteze. Practic, președintele nu a vrut să încurajeze procesul de votare! În realitate, președintele i-a lăsat pe români, până în ceasul al 12-lea, să creadă că Referendumul ascunde o capcană.
  3. Pentru a-și salva imaginea a venit, totuși, la vot, deoarece nu dădea bine ca tocmai el, președintele, să fie împotriva democrației. Dar această prezență nu este decât un exercițiu de imagine, menit să își păstreze alegătorii.
  4. Faptul că Iohannis a refuzat să vorbească despre Referendum în toate aceste zile arată că nu dorea să elimine frica de țeapa lui Dragnea, deși aceasta nu era reală, dovadă că s-a prezentat la vot. Dacă ar fi fost cu adevărat ceva dubios, fiți siguri că Iohannis ar fi ieșit în stilul său caracteristic și ar fi șifonat masiv Referendumul acuzându-i public pe cei din PSD că vor să îi facă pe români să voteze Legile Justiției sau altceva. Nu a făcut acest lucru, pentru că știa că întrebarea este formulată așa deoarece aceasta este formula la care obligă Legea Referendumului.
  5. Nu uitați că acest om i-a insultat pe semnatarii inițiativei, 3 milioane de oameni, spunând despre ei că sunt fanatici religioși. Deci și-a arătat din start opoziția față de definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.
  6. Ce rezultă de aici? Că Iohannis a fost complice, prin neimplicare, la uriașa manipulare care i-a făcut pe români să rateze consolidarea instituției familiei în Constituție. Atitudinea lui și refuzul de a lămuri lucrurile pentru români, de pe poziția de șef al statului, arată dorința sa de a lăsa să funcționeze grotescul manipulării neomarxiste împotriva Referendumului pentru Familie. Tot ce a făcut Iohannis în legătură cu Referendumul se traduce prin trădarea interesului acestui popor!

În concluzie, oameni buni, România are în președintele Iohannis unul dintre adversarii familiei “naturale” și un susținător al ideologiilor LGBT. Pe mine m-a trădat. Și pe tine te-a trădat! A trădat milioane de români. Este un trădător! Parșivul Iohannis a dovedit că nu ne reprezintă pe noi, ci interesele altora. Și atunci, cel puțin pe anumite aspecte, cu ce este mai bun Iohannis “Șase Case ” decât infractorul Dragnea, care a omorât Referendumul? (Despre Dragnea și omorârea Reeferendumului citește AICI) Pun pariu că în viitorul nu prea îndepărtat Iohannis va susține familia homosexuală și aprobarea căsătoriei gay în România!

Și un bonus de final: Tot ieri a votat și un dușman al lui Dragnea, președintele PNL Ludovic Orban, “pentru familie” (după cum a declarat), dovedind și acesta, prin prezența lui, că întrebarea nu ascundea nicio capcană. Pentru acest gest, liderii pro-homosexualitate din PNL i-au cerut deja capul!

Daniel Roxin

 

Sursa: Cunoastelumea.ro

http://www.cunoastelumea.ro/daniel-roxin-parsivul-iohanis-a-votat-dumini...

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.