Reteaua Corect

Dan Barna anunță ieșirea ministrului Justiției în conferință de presă, după ordinul lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut ministrului Justiției, Stelian Ion (USR), să explice public cum s-a ajuns la clasarea ”Dosarului 10 August”. Liderul USR, Dan Barna, susține că a discutat deja cu Stelian Ion, iar acesta va ieși într-o conferință de presă, însă apreciează că decizia în acest dosar este ”revoltătoare și inexplicabilă”, relatează Știriepsurse.

”Era la fel de nemulțumit și supărat cum sunt și eu și cum este cea mai mare parte a societății, pentru că și eu am fost atunci în piață, sunt filmulețele pe FB, cu gazele, cu lacrimile șiroind, cu toată revolta, cu oamenii bătuți. E o decizie dezamăgitoare a justiției. Dacă e să spunem lucrurilor pe nume asta e, o decizie inexplicabilă, mă rog, foarte greu de explicat. Stelian, am vorbit și astăzi cu el, va ieși într-o conferință de presă să explice tehnic, deși nu e rolul ministrului justiției să comenteze deciziile judecătorilor, asta e o altă situație. Mă aștept ca și CSM să aibă un punct de vedere față de o hotărâre cel puțin stupefiantă.”, a spus Dan Barna, într-un interviu pentru G4Media.

Barna susține că a discutat cu Stelian Ion și arată că nu înțelege decizia din acest dosar, asta pentru că amândoi au fost în Piața Victoriei și au văzut exact ceea ce s-a întâmplat.

”Discuția detaliată am avut-o în Parlament, când eram la votul bugetului, acolo am discutat. Spunea că va face o analiză în cadrul ministerului să vadă întregul context. Eram încă sub impresia știrii incredibile. Faptul că oamenii au fost bătuți, gazați, fugăriți de jandarmi, cu căști cu numere ascunse, adică era evident că a fost complet în afara legii ce s-a întâmplat acolo, să ți se spună că totul e în regulă și nu e nimeni vinovat este ….O să iasă într-o conferință de presă într-un termen foarte scurt pentru a ne spune toate concluziile cel puțin administrative dinspre minister”, a mai spus Dan Barna.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.