Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Cum stimulează familia Orban cel Rău?

Scris de Sorin Rosca Stanescu in 13 noiembrie 2020 la 11:04, in Politics. 1900 vizualizari Intra in discutie Taguricredit, euro, familie, natalitate, ungaria, viktor orban shortlinkhttp://crct.ro/nwWE

Orban cel Rău al Ungariei. Șeful de stat demonizat de nucleul dur al Uniunii Europene. Taxat drept extremist. Motiv pentru care Ungaria este non-stop amenințată cu tot felul de sancțiuni. Care este politica acestuia față de familia maghiară? Cum stimulează el creșterea numărului de familii și, implicit, creșterea natalității?

Ceea ce României nu i-a reușit, i-a reușit Ungariei. Începând de anul trecut, în baza unui referendum făcut la inițiativa lui Viktor Orban, în Ungaria a fost modificată Constituția. Familia a fost definită ca o uniune între un bărbat și o femeie. Prin urmare, persoanele de același sex nu se pot căsători în Ungaria. Pot trăi bine-merci împreună, dar nu-și pot întemeia o familie sub aspect juridic. România nu a fost capabilă să mobilieze la vot suficiente persoane, pentru a asigura modificarea în același sens a Constituției. A fost prima victorie de răsunet a frontului sorosist împotriva frontului românesc.

În acest an, Guvernul Ungariei, preocupat de starea demografică a statului, a promovat un act normativ prin care este încurajată familia. Nu numai românii își părăsesc țara. Deși la acest capitol suntem campioni absoluți ai Europei. Și maghiarii au plecat pentru a munci în alte state, în speranța unei vieți mai bune. Chiar dacă acest fenomen nu este nici pe departe la fel de accentuat ca în România, el a fost totuși de natură să îngrijoreze autoritățile de la Budapesta. Acestea au venit cu o soluție. Întemeierea unor noi familii, care înseamnă uniunea dintre un bărbat și o femeie, este premiată de către Guvern cu echivalentul a 33 de mii de euro. Noul cuplu primește acești bani sub forma unui credit pe termen lung. Pe care are obligația să-l restituie integral în eventualitatea în care nu vor rezulta copii. Creditul se consideră a fi parțial restituit în eventualitatea în care se nasc un copil sau doi. Dacă din respectiva familie rezultă trei copii, cei 33 de mii de euro sunt considerați un bonus acordat de stat.

Iată cea mai recentă dovadă de extremism la nivel european, furnizată de „Orban cel Rău”.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.