Reteaua Corect
Bogdan Comaroni

Cum s-a-nvârtit roata in Cazul Marian Munteanu

In aprilie 2016, dupa ce a fost anuntata candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei, din partea PNL, lătrăii oengisti, mai degraba sorosisti, cei care se gurpeaza la comenzile oculte ale Jupânului oagăr, cei pe care i-ati văzut confiscând miscarea "Colectiv", pippizi compromisi precum Liviu Mihaiu, sau indivizi narofagi, alde Andrei Gheorghe si o intreagă șleahtă, s-au pus pe demolat. Mai ceva ca talibanii, mai dihai ca la Palmyra.

Dar distractia e-n toi, iar roata se-ntoarce, fie ea si pătrată... Sorosistii au găsit mare trecere la evrei. Jerusalim Post, după tiradele din presa românească produse de pitifelnicii amintiti, il prezintă pe Marian Munteanu drept exponentul neo-legionar, mare traficant cu arme, conspirat securist, practic inamicul numarul unu. Drept pentru care prind curaj si exponatele Institutului Ellie Wiesel, care prinzând grai si pofta de scris, il epistoleaza pe Munteanu cu un teanc de intrebări, la care, practic, fără vreun raspuns dat de preopinent, orice liberal, dar mai ales sefimea, sa deducă faptul ca s-a facut o alegere proasta. Asa că, Soros si golemii au avut pana la urma castig de cauză, nu atat la Athanasiu si Gorghiu, cat la marele epigramist - pour les connaisseurs -, ca atare, la marele sfinx, cel mai tăcut dintre pământeni.

Era sa uit, când Munteanu era cu pieptul in bătaia gloantelor sorosisto-evreiesti, intr-un interviu, afirmă ca in privinta Catedralei Neamului, crestinii contribuabili au nevoie de aceasta la fel cum microbistii au nevoie de Arena Nationala, sau iubitorii de teatru de Teatrul National, iar in Arena si in Teatru s-au investit mult mai multi bani decat se cer pentru Catedrala. Fireste ca declaratia cu pricina i-a ars incă o dată pe sobolanii oengisti, care au scos imediat tabletele si laptopurile sa-l infiereze proletar pe Munteanu pe Facebook. Ca sa nu fie dubii, redau mot-a-mot declaratia lui Munteanu: "Catedrala Mântuirii Neamului este un monument dedicat eroilor căzuţi în lupte în toată istoria românilor. Ştiţi că are hramul Ziua Eroilor, Înălţarea Domnului. Eu aşa o văd, ca un monument şi ca un reper fundamental al al civilizaţiei noastre creştine care este susţinut şi dorit de majoritatea oamenilor din ţara asta şi care au şi ei dreptul să aibă un asemenea monument şi un asemenea lăcaş în ţara României aşa cum microbiştii au voie să aibă o Arena Naţională care, apropo, a costat bugetul aproape de trei ori mai mulţi bani decît cei băgaţi la catedrală sau după cum iubitorii de teatru au voie să aibă un Teatru Naţional care a costat vreo 170 de milioane de euro, renovarea. Contribuabilii creştini care cotizează la buget au şi el dreptul ca din bănuţul acela al lor să se construiască acel edificiu".

De ce spuneam că distractia e-n toi si nu trebuie ratata? Au trecut cinci luni de la cele enumerate. Mihaiu, cel care facea si desfacea guverne la Cotroceni, imediat dupa "Colectiv", cel care il acuza pe Munteanu de propaganda legionara, sorosistul sadea, a ajuns in plin scandal al numirii guvernatorului Deltei, cu bani platiti de Vântu, prin Bogdan Olteanu, taman la Tariceanu. Care Tariceanu, tăricea si el la greu impotriva PNL si a ideii de a-l promova pe fostul lider al studentilor din Piata Universitatii la Primaria Capitalei. Andrei Gheorghe, cel care hămăia de zor pe Facebook, adunand o haita numeroasa de potăi, a fost - vorba lui Vanghelie - "ejaculat" de la ProFM, unde facea propaganda rusofila tocmai in casa ungurului... Iar, bomboana pe coliva, deunazi, acelasi Jerusalim Post il declara negru pe alb pe George Soros drept dusmanul democratiei, al capitalismului, care vrea sa prabuseasca SUA, Europa si alte cateva state dintre care, fireste, si Israelul, un evreu ratacitor si rătăcit de cauză...

Dar, cea mai tare dintre toate, e ca rabinul sef din România, ca a vrut, ca n-a vrut, preia vorbele lui Marian Munteanu legat de contribuabilii români, de stadioane, teatre si biserici. Ei bine, daca-i bal, Baal sa fie: "Ai nevoie de acest refugiu. Nu fiecare cheltuială publică o poţi justifica faţă de fiecare. Eu n-am beneficiat niciodată de sport, n-am fost niciodată pe stadion. (...) Mulţi membri ai naţiunii au nevoie de biserici, mulţi au nevoie de terenuri de sport, chiar dacă ţie personal nu-ţi foloseşte.", afirma cu tarie rabinul şef al României, Rafael Shaffer. De aia zic, sa priceapă cine are de priceput: fie roata si pătrată, tot se-nvarte ea o data!

Comentarii (1):
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.