Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Cu Nicolae Ciucă până la capăt!

Ies la iveală curioase coincidențe legate de relația Iohannis-Ciucă. Cele două personaje sunt legate ombilical. În mai multe rânduri, președintele i-a suflat în pânze acestui militar, până când a ajuns general de armată, șef al Marelui Stat Major, ministru al Apărării și, mai nou, premier interimar. Concluzia mea este că Iohannis nu va renunța. Și va încerca o soluție pentru a-l aduce în viitorii ani la Palatul Victoria. Și în vârful PNL.

Din nou arheologul presei române, ziaristul de investigații Bogdan Tiberiu Iacob înregistrează o performanță. Săpând adânc în trecutul acestui ciudat tandem. Iohannis-Ciucă. Președintele este cel care a descoperit această mare stea de pe firmamentul Armatei Române și l-a tot împins pe Ciucă, până când acesta a ajuns șeful Marelui Stat Major. Ne amintește Bogdan Tiberiu Iacob că, procedând conform legii, atunci când a expirat mandatul lui Ciucă, Gabriel Leș l-a înlăturat din funcție. Dar fără succes. Șeful statului l-a pus la loc. Iar Justiția i-a dat dreptate lui Leș. Și abia în aceste condiții Iohannis l-a adus în partidul său. A circulat insistent câteva zile zvonul conform căruia Ciucă urma să devină președintele PNL. Dar Ludovic Orban a fost mai iute de mână. Acum, președintele și-a luat revanșa. Și așa se face că Ciucă i-a luat locul lui Orban cel Bun.

Insistența cu care președintele l-a promovat și îl susține pe Ciucă este rău prevestitoare. El are nevoie la Guvern nu numai de un om de mare încredere. Asemenea personaje se mai găsesc și dincolo de oastea română. El are nevoie la Palatul Victoria de un câine de pază. Dar și de un om de mână forte. Se spune că în laboratorul de la Cotroceni s-a luat decizia creării unui regim autoritar. Oare în ce scop? Ce ne mai pregătește Klaus Iohannis?

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.