Reteaua Corect

Cozmin Gușă, noi date privind fraudarea alegerilor

Scris de newsreporter in 05 decembrie 2020 la 12:14, in Politics. 637 vizualizari Intra in discutie Tagurialegeri, cozmin gusa, fraudare, iohannis, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nx34

Analistul polituc Cozmin Gușă a prezentat pe Facebook cele 5 etape distincte de fraudare a alegerilor. Iată postarea:

 

"WATCH-DOG" contra "WAG-THE-DOG"!
5 ETAPE DISTINCTE ÎN PROCESUL DE FRAUDARE: NUMĂRĂTOARE, CONTABILIZARE, EXIT-POLLURI, RAPORTARE, respectiv JUSTIȚIE (DECIZII BEC/JUDECARE CONTESTAȚII) .
În 1997 am descoperit și descifrat America grație unei burse de management care mi-a fost oferită de către statul american. Chiar pe avionul ce mă ducea la Washington am vizionat filmul celebru "WAG THE DOG" (Înscenarea), cu Robert de Niro și Dustin Hoffman, despre felul în care este manipulată opinia publică atunci când e nevoie să fie salvate imaginea sau integritatea vreunui puternic al zilei. Morala sugerată din titlu era că nu câinele dă din coadă, ci "coada dă din câine", respectiv poporul este manipulat simplu prin ideile de tip minciuni, bine regizate și puternic mediatizate prin presa plătită gras. Nimic nou pentru zilele de azi, dar acum 23 de ani filmul a produs un șoc prin descrierea felului în care STATUL PARALEL rezolvă prin manipulare situațiile de criză unde oameni importanți sunt vinovați.
În această dimineață am primit vestea bună conform căreia PSD a demarat "OPERAȚIUNEA WATCHDOG" (stiripesurse), prin care-și propune să monitorizeze votul printr-un mecanism de numărătoare paralelă cu ajutorul unui soft achiziționat chiar din SUA, ce va permite contabilizarea proceselor verbale din secții în timp real, adică ceea ce va număra STS-ul să apară în oglindă și pe computerele din Kiseleff. Am zis că vestea este bună, deoarece la europarlamentarele din mai 2019 Dragnea a comandat să nu se facă numărătoare paralelă la PSD, conform unei înțelegeri prealabile a sa cu STATUL PARALEL prin care, dacă va permite lui Iohannis și PNL-ului să fraudeze și să câștige la scor (cum s-a întâmplat!), atunci sentința lui de a doua zi, va fi una de achitare (cum NU s-a întâmplat!). La localele din București de-acum 2 luni, Gabriela Firea nu a organizat numărătoare paralelă (ne-a anunțat asta Grindeanu abia acum câteva zile!), frauda a fost dovedită, dar deoarece nu a existat contabilitatea internă a voturilor la PSD, nu a avut ce să se contrapună rezultatului oficial, dovedit ca fiind fraudat prin filmările și procesele verbale apărute public. Nu știm dacă Firea în 2020 a avut o înțelegere asemănătoare cu cea a lui Dragnea din 2019, dar pot bănui, iar timpul va dovedi.
Disperarea din mesajele lui Iohannis, exprimată și ieri într-un fel halucinant după ședința CSAT, sugerează faptul că KWI n-ar fi sigur de sistemul de fraudare pus la punct în favoarea sa încă de la locale. Dar în același timp această atitudine a sa poate fi "jucată", tocmai a-i servi ca argumentație indirectă în cazul unor viitoare acuze publice despre fraudare. Mai avem puțin de-așteptat și vom afla.
Să nu credeți cumva că prin WATCH-DOG se elimină furtul de voturi, tocmai pentru că cealaltă posibilitate, respectiv a ÎNSCRIERII FALSE A NUMĂRULUI DE VOTURI ÎN PROCESELE VERBALE, nu poate fi eliminată. De ce? Pentru că în mare parte dintre secțiile de vot partidele mici sau neparlamentare nu vor avea reprezentanți, iar destui observatori ai PSD vor fi victimele presiunilor odioase pe care oamenii puterii le vor face asupra lor, pentru a închide ochii în momentele în care buletinele de vot ale altora se vor muta în teancul PNL înaintea numărării. Atât de simplu și de ilegal!
Pesediștii testează și azi sistemul WATCH-DOG, nouă ne rămâne însă să studiem mecanismul de tip WAG-THE-DOG prin care reprezentanții văzuți și nevăzuți ai #EchipajuluiIohannis vor implementa operațiunile de fraudare în cele 5 ETAPE DISTINCTE: NUMĂRĂTOARE, CONTABILIZARE, EXIT-POLLURI, RAPORTARE, respectiv JUSTIȚIE (DECIZII BEC/JUDECARE CONTESTAȚII).
Revin din nou ca și concluzie cu vorba amară a poetului: "VOM MURI ȘI VOM VEDEA"!”

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.