Reteaua Corect

Cozmin Gușă îl torpilează pe Klaus Iohannis după scenele dramatice de la 'Matei Balș'

Scris de newsreporter in 25 noiembrie 2020 la 13:09, in Politics. 457 vizualizari Intra in discutie Taguricozmin gusa, hol, Klaus Iohannis, Matei Bals shortlinkhttp://crct.ro/nx02

Holurile Institutului Matei Balș din Capitală dezvăluie o realitate dură, surprinsă marți în imagini: holurile sunt pline cu pacienți Covid pe care medicii nu mai au unde să-i așeze. Analist politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, reacționează dur și lansează un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis despre care spune că „derapează controlat și generează scandaluri politice care să reorienteze agenda publică”, relatează Știripesurse.ro.

„FILM HORROR:

“INFERNUL ATI-COVID versus CIRCUL POLITIC!”
sau
“ANTICAMERA MORȚII și OSPICIUL PUTERII!”
OAMENII DIN PRESĂ TREBUIE S-AUDĂ, SĂ VADĂ ȘI SĂ RELATEZE!
Dacă alegerile ar fi fost amânate și-am fi intrat în lock-down total, s-ar fi păstrat poate doar prima parte a modului de descriere din titlu, a filmului de groază ce rulează în România, respectiv INFERNUL din secțiile ATI-COVID, asimilat faptic azi în mod fatal unei ANTICAMERE A MORȚII.
Gândindu-mă contrariat și enervat la evoluția “nebunească” a lui Iohannis de aseară, n-am avut alt răspuns pentru atitudinea lui de OSPICIU, decât acela că situația ar fi scăpată de sub control în ceea ce privește administrarea pandemiei, nu mai sunt soluții viabile ce să blocheze sau să ascundă dezastrul, iar președintele derapează controlat și generează scandaluri politice care să reorienteze agenda publică. Am pus mâna pe telefon și am vorbit aseară cu 2 președinți de Consilii Județene să pricep care e situația reală prin țară, iar aceștia păreau terminați, speriați, fără soluții suplimentare, numărând în fiecare dimineață morții din secțiile ATI-COVID (ambii cca 20 în noaptea precedentă!), fiind convinși că în 2-3 zile medicii și asistentele din spitalele respective vor cădea și ei pe capete. Azi-noapte și de dimineață au început să apară imagini și descrieri din felul în care “SISTEMUL SANITAR S-A CALAT”, ni se arată limpede astfel că direcția și sensul spre care se-ndreaptă MAJORITATEA CELOR INFECTAȚI, care mai au și neșansa vreunei comorbidități, sunt din păcate orientate spre MORGĂ ȘI CIMITIR.
Oamenii ce lucrează în spitale fac ce și cum pot, nedotați și-n efectiv total insuficient, oricum cei ce cunoaștem dezastrul din unitățile sanitare eram conștienți din primăvară că România nu poate face față unui val de infectări, iar consecința va fi MOARTEA PE BANDĂ RULANTĂ A INTERNAȚILOR. În spitalul din Oradea, totuși bine organizat și dotat, mai e nevoie de cca 40 de medici. La Cluj e o listă de așteptare pentru infectații ce trebuie testați și spitalizați de cca 2000 de români! La Matei-Balș pacienții sunt cazați pe holuri, în medii puternic infectate, și-și primesc tratamentul din paturi de campanie, scaune sau băncuțele pentru vizitatori (foto). Nici nu-mi pot închipui cum e situația prin localitățile de unde nu se mediatizează nimic, iar spitalele au ajuns o ruină-n ultimii ani, lipsite fiind și de personal medical. Adăugați aici și dezvăluirile despre nocivitatea dovedită a celor numiți de către LuCOVID&Company să administreze fie sistemul medical, fie achizițiile, fie viitoarea vaccinare, ca să aveți întreaga perspectivă.
Ce a devenit clar este că pe fondul bătăliei politice grețoase și total anacronice, în următoarele zile mulți români vor deveni conștienți că MOARTEA PÂNDEȘTE DE DUPĂ COLȚ, dacă nu chiar pe ei, atunci pe cineva dintre vecini sau cunoștințele lor. Ce mai cocteil de gânduri și senzații pentru români, aducător de disperare!
Imaginea și sunetul vocii lui Iohannis de-aseară, suprapuse cu situația de fapt pe care v-am descris-o pe scurt, mi-a adus în minte titlul unui vechi roman polițist a lui Haralamb Zincă, care desenează și acesta cumva corect ceea ce ni se-ntâmplă, plus ceea ce ne putem aștepta integrând și dezastrul economic de neevitat din 2021: “MOARTEA VINE PE BANDA DE MAGNETOFON.””, scrie Gușă pe Facebook.
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.