Reteaua Corect

Congresul Statelor Unite doreşte să aibă acces la discuţiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin

Preşedintele Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor, democratul Adam Schiff, a declarat că membrii Congresului Statelor Unite sunt hotărâţi să obţină acces la conversaţiile dintre preşedintele ţării, Donald Trump şi omologul său rus, Vladimir Putin, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

De asemenea, Schiff a declarat că membrii Congresului doresc să afle şi ce a discutat liderul de la Washington cu alţi lideri ai lumii. Dorinţa acestora vine în contextul în care există voci care susţin că preşedintele american a pus în pericol siguranţa naţională, în urma publicării discuţiilor acestuia cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în cadrul cărora liderul de la Casa Albă îi solicita omologului său investigarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden.

 

„Cred că nevoia primordială este protejarea securităţii Statelor Unite. Şi trebuie să vedem dacă în cadrul discuţiilor cu alţi lideri ai lumii, mai ales în cele cu Putin, preşedintele ne-a pus în pericol securitatea, crezând că asemenea fapte i-ar aduce beneficii în campania electorală”, a spus Schiff.

Donald Trump este suspectat că ar fi cerut Ucrainei investigarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA. "Dacă recentele informaţii apărute în presă sunt adevărate, înseamnă că preşedintele a discutat cu un lider străin despre investigaţii care să îl vizeze pe un adversar politic în scrutinul din SUA. Aceasta este definiţia abuzului de putere în mod corupt", se arată în scrisoare.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, a anunţat lansarea unei investigaţii parlamentare care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump. „Săptămâna aceasta, preşedintele Donald Trump a recunoscut că i-a cerut preşedintelui Ucrainei să comită acţiuni care să îl ajute pe el din punct de vedere politic. Prin urmare, Camera Reprezentanţilor iniţiază astăzi o anchetă oficială în sensul demiterii. Le cer celor şase comisii să demareze investigaţiile sub această umbrelă”, a declarat Nancy Pelosi. „Preşedintele trebuie tras la răspundere. Nimeni nu este mai presus de lege”, a subliniat aceasta.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.