Reteaua Corect

Ciucă plătește tainul PSD: numește 5 prefecți dintr-un foc

Scris de newsreporter in 13 ianuarie 2022 la 12:14, in Politics. 310 vizualizari Intra in discutie Taguriciuca, prefecti, PSD, subprefecti shortlinkhttp://crct.ro/nz03

Ministerul Afacerilor Interne anunţă că joi are loc numirea în funcţie a prefecţilor din judeţele Bistriţa-Năsăud, Galaţi, Maramureş, Prahova, Vaslui şi a subprefecţilor din judeţele Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Mureş, Sibiu, Timiş şi din Municipiul Bucureşti, relatează Știripesurse.

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunţat, miercuri, că, în şedinţa de Guvern a fost adoptată o hotărâre prin care au fost eliberaţi doi prefecţi şi 10 subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi cinci prefecţi şi 15 subprefecţi. El a adăugat că a mai rămas un număr de 16 prefecţi care trebuie numiţi în şedinţele viitoare ale Executivului, 13 de la PSD, doi de la PNL şi unul de la UDMR, informează News.ro.

În Monitorul Oficial au apărut, miercuri, deciziile de eliberare din funcţie a mai multor prefecţi şi subprefecţi şi numirea altor prefecţi şi subprefecţi.

Astfel, au fost eliberaţi din funcţie Dolha Nechita-Stelian din funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud şi Ionescu Cristian din funcţia de prefect al judeţului Prahova.

Ionescu Lucian-Mihai a fost eliberat din funcţia de subprefect al judeţului Argeş, Boloş Marieta din funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Dumitru Nicolae din funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi,  Suliman Secyl din funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Cristea Paul din funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, Stauder Rudolf din funcţia de subprefect al judeţului Maramureş, Muntean Sanda-Ligia din funcţia de subprefect al judeţului Sibiu, Molnar Andrei din funcţia de subprefect al judeţului Timiş,  Onofrei Daniel-Garincha din funcţia de subprefect al judeţului Vaslui,  Ghiţă Florela Antonela din funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti

Au fost numiţi numiţi Oprea Mica în funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Gavril Claudiu Sorin în funcţia de prefect al judeţului Galaţi, Stauder Rudolf în funcţia de prefect al judeţului Maramureş, Nanu Virgiliu Daniel în funcţia de prefect al judeţului Prahova, Onofrei Daniel Garincha în funcţia de prefect al judeţului Vaslui.

Au mai fost numiţi Mureşan Corneliu în funcţia de subprefect al judeţului Alba, Minciunescu Ionuţ-Bogdan în funcţia de subprefect al judeţului Argeş, Zăgrean Ioan în funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Cristea Constantin în funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Ilie Mihail Gabriel în funcţia de subprefect al judeţului Buzău, Diaconu Virgiliu în funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi, Ilie MariusEugen în funcţia de subprefect al judeţului Călăraşi, Dragnea Marilena în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa ,Ali Şenol în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Macri Veronica în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, Pălăşan Nicolae-Florin în funcţia de subprefect al judeţului Mureş, Şebu Sebastian-Gheorghe în funcţia de subprefect al judeţului Sibiu.

Moşin Danie fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Sibiu, Ionescu SorinGabriel în funcţia de subprefect al judeţului Timiş şi  Artene Diana Anca în funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti.

În urma negocierilor din coaliţia de guvernare, s-a decis că PSD va avea 20 de prefecţi, PNL, 17 prefecţi şi UDMR, 4 prefecţi. Prefectura Cluj, intens disputată, a fost câştigată de PNL.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.