Reteaua Corect
Val Valcu

Ce învârte Oana Bogdan, "roata motrice" din spatele USR

Scris de Val Valcu in 07 martie 2019 la 14:30, in Politics. 243 vizualizari Intra in discutie Taguridacian ciolos, oana bogdan, Oana Maria-Bogdan, plus, USR shortlinkhttp://crct.ro/nu7V

Oana Maria-Bogdan, o activistă PLUS pe care Dacian Cioloș ar fi numit-o "roata motrice din spatele partidului” a făcut valuri în media. Nu prea mari, e drept. Cam cât stârnește o furtună în Herăstrău. Pentru un an electoral, oricât de puțin e mai mult decât deloc.

Așa ar putea fi explicate într-o cheie rațională atât postarea Oanei Maria-Bogdan, cât și preluarea critică a postării de către site-uri favorabile lui Cioloș până la identificarea cu acesta.

Ca să rezumăm povestea, presa online a descoperit recent că la 1 Decembrie, pe Facebook, Oana Bogdan visa la dispariția proprietăților, ca soluție pentru o viață armonioasă pe Pământ. De asemenea, propunea desființarea agriculturii și renunțarea la creșterea animalelor, înlocuite cel mai probabil cu vânătoarea, ca sursă de proteine ("Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor..." etc).

Evident că mașina timpului, propulsată de roata motrice a lui Cioloș înapoi în comuna primitivă, poate stârni hohote de râs, după ieșirea în decor. Ici-colo, stârnește și protestele celor care cred că tot ce zboară pe Facebook se poate mânca, înainte sau după dispariția fermelor de pui.

 

Însă, nici Oana Bogdan, nici PLUS nu au de pierdut, oricât de gogonată ar fi postarea. Dimpotrivă. Fie că a râs de propunere, fie că a criticat-o, presa main-stream a vorbit/scris despre Oana Bogdan. Segmentul electoral pe care îl controlează Cioloș, acum, nu va abandona PLUS fiindcă apropiații fostului ministru al Agriculturii bat câmpii. Restul lumii află că există Oana Bogdan și Cioloș, iar unii ar putea chiar să fie atrași de aceste teorii fanteziste. Dacă nu pierd nimc și iau măcar un vot în PLUS, se cheamă că au ieșit în câștig, cu toată renunțarea la proprietăți.

PS

Apropo, cei care au discutat pe marginea subiectului au uitat o întrebare esențială: dacă ocupația viitorului va fi vânătoarea, ce animal va fi vânatul? Ținând cont că sunt cel puțin 7 miliarde de guri de hrănit, iar pe planetă cea mai numeroasă specie este omul, înlocuirea agriculturii cu vânătoarea nu reprezintă un manifest electoral, ci mai degrabă unul canibal. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.