Reteaua Corect

Casa Albă s-a interesat dacă fața lui Trump poate fi adăugată Muntelui Rushmore

Scris de newsreporter in 10 august 2020 la 11:26, in Politics. 445 vizualizari Intra in discutie TaguriCasa Alba, donald trump, Muntele Rushmore shortlinkhttp://crct.ro/nwuX

Consilierii Casei Albe au contactat guvernatorul statului american Dakota de Sud ca să întrebe despre procesul de adăugare a unor președinți Muntelui Rushmore​, a relatat pentru New York Times un oficial republican familiar cu conversația, potrivit Rolling Stones, scrie Hotnews.ro.

Așa că atunci când președintele american a mers în Dakota de Sud în luna iulie pentru festivitățile de celebrare a Zilei Independenței, guvernatoarea Kristi Noem i-a prezentat o machetă de un metru cu Muntele Rushmore care avea și fața lui Trump inclusă.

Cererea pare cu atât mai bizară întrucât gestionarea Muntelui Rushmore cade sub atribuțiile guvernului federal, nu a autorităților locale, iar Serviciul Național pentru Parcuri a anunțat în mai multe rânduri că nu pot fi efectuate modificări monumentului, afirmând că instabilitatea structurală a acestuia ar face orice nouă adiție periculoasă.

Într-un interviu acordat în 2018 guvernatorul Noem a declarat că Trump i-a spus că este „un vis” de-al său să fie sculptat în munte. Aceasta a relatat că în timpul unei vizite la Casa Albă președintele american i-ar fi spus:

„Kristi, haide încoace. Dă mâna cu mine”, Noem relatând că „Am dat mâna cu el și i-am spus 'Domnule președinte, ar trebui să veniți în Dakota de Sud la un moment dat. Avem Muntele Rushmore' iar el mi-a zis 'Știi că este visul meu să am fața pe Muntele Rushmore? Am început să râd. El nu râdea așa că era cât se poate de serios'”.

Președintele Trump a sugerat de mai multe ori în ultimii ani că mandatul său ar putea fi egal sau chiar mai bun decât cele ale președinților din trecut, afirmând într-una din instanțe că ar fi un președinte „mult mai mare” decât fostul președinte republican Ronald Reagan.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.