Reteaua Corect

Candidatul pistolar

Individul din imagine, cel aflat în semiprofil, este faimosul aspirant la funcția de primar din comuna Cătina, județul Buzău. Eroul „operațiunii flotantul 2020”. Se numește, așa cum am mai relatat anterior, în dezvăluirea cu titlul de mai sus, Constantin Alexandru Fulgeanu. Imaginea este suprinsă în ziua de 1 mai, la capătul unui incident pe care l-a provocat. Lovind un câine cu ATV-ul, incident produs într-un raid pe care l-a făcut înspre satul Poienițele. La o distanță apreciabilă de comuna Cătina. Încălcând ordonanțele militare. Fotografia este suprinsă de proprietarul câinelui lovit, un localnic numit Titel Jica. Acesta a sunat la 112, semnalând accidentul. Probabil, din motive de stare de necesitate, nimeni nu s-a sesizat. Iar stăpânul câinelui lovit de ATV, amenințat și cu pistolul, a fost silit să se resemneze. A rămas doar cu o amintire groaznică.

Reamintesc că acest domn, Constantin Alexandru Fulgeanu, care se dă peste cap pentru a deveni primar în comuna Cătina, județul Buzău, este, conform unor dezvăluiri publicate de presa locală, autorul unei inginerii extrem de relevante pentru modul în care s-ar putea desfășura în România următoarele alegeri locale. „Operațiunea autobuzul”, care a făcut istorie până acum în mai toate alegerile, împreună cu „operațiunea listele paralele”, vor fi înlocuite de „operațiunea flotantul 2020”.

Cum a procedat concret Fulgeanu? A atacat pe două fronturi. În primul rând, din timp, și-a făcut rost de flotanți. La el acasă. Unde, conform Gabrielei Muntean, reporter de investigație la „Incisiv național”, a întocmit documente de flotanți pentru nu mai puțin de 118 cetățeni. Imaginați-vă că într-o casă de la țară, cu numai câteva odăi, formal locuiesc nu mai puțin de 118 indivizi. Aceștia au rolul de a vota la alegeri și de a alcătui astfel o masă critică, care depășește procentul de 5% din numărul total al locuitorilor comunei. Al doilea front pe care l-a deschis Fulgeanu pentru a-și pregăti terenul a țintit școala. Cu sprijinul directoruliui școlii, a împărțit tichete și daruri profesorilor, dar și elevilor, pentru a-i transforma pe aceștia în agenții săi electoali.

Cu asemenea ateviști pistolari, cu personaje care dovedesc atât de multă ingeniozitate și incisivitate, vom avea niște alegeri pe cinste la sfârșitul acestui an. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.