Reteaua Corect

BOMBĂ PESEDISTĂ: OMV A VRUT SĂ-L IMPUNĂ PE MRU PREMIER. IOHANNIS A REFUZAT!

Scris de newsreporter in 04 ianuarie 2023 la 10:02, in Politics. 402 vizualizari Intra in discutie Taguriiohannis, MRU, omv, premier shortlinkhttp://crct.ro/nAGQ

`MRU, un personaj uns cu (prea) multe alifii. Un regretat fost coleg de partid, deputatul Ion Stan, a condus 12 ani, din diverse poziții, începînd cu cea de președinte, Comisia SRI. Și a fost și în comisia pentru elaborarea legilor securității naționale. Un om al naibii de bine informat, să recunoaștem. Iar acest om făcea dezvăluiri imense în 2012, după ce la palatul Victoria fusese instalat Mihai Răzvan Ungureanu” scrie pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu, potrivit Inpolitics.

”Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o „mutare în plic” primită de Traian Băsescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe lângă chiriaşul Palatului Cotroceni. Acesta, la rândul său, înglodat în angajamente de trădare în favoarea protectorilor externi. Deşi departe de mine gândul de a fi vreun fan de al lui Emil Boc, acesta a avut, în cele din urmă, şi o zvâcnire de conştiinţă, refuzând să se conformeze lobbystului, iar acesta i-a ordonat debarcarea. În acest sens, Gabriel Oprea şi structurile speciale de informaţii şi diversiune avute în subordine, cu asistenţa agenţilor de operaţiuni psihologice speciale, acoperiţi la o adresă din strada Povernei, au pus în operă a doua „Revoluţie de iarnă” din Piaţa Universităţii. Cum de au scăpat scenariştii şi regizorii controlul evenimentelor? Au ales un prim-ministru de mucava. Un Pinocchio cu apucături de domnişoară sadomasochistă, deprins la SIE cu tertipurile ieftine ale celor rataţi în ale spionajului, care l-au umflat cu alune şi îmbălsămat în whisky” declara Stan în plenul parlamentului.

Nu l-a contrazis nimeni vreodată. Probabil ar fi fost și greu. Stan știa ce spune și avea și dovezi, la nevoie.

De ce reamintesc asta? Pentru că povestea a fost la un pas să se repete.
Pe 21 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a primit o delegație condusă de directorul general executiv și președinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, Alfred Stern. ”Subiectele abordate de către conducerea companiei au vizat activitatea și planurile de investiții în România” ni s-a spus oficial după întrevedere.
Nu știu ce planuri de investiții a pus pe tapet Stern. Dar există informații de la nivel înalt că ”investiția” OMV în România s-a vrut a fi MRU premier. Nu neapărat în legătură cu admiterea în Schengen, cum s-a speculat.
Iar dacă e adevărat că Iohannis a refuzat oferta austriecilor, cred că e la prima bilă albă pe care i-o dau de cînd e președinte” mai scrie deputatul. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.