Reteaua Corect

Birchall și-a găsit un extra 'job' în pandemie

Scris de newsreporter in 02 aprilie 2020 la 12:37, in Politics. 527 vizualizari Intra in discutie Taguribirchall, coruptie, politicieni, spunecinefura shortlinkhttp://crct.ro/nvUk

Fost ministru PSD al Justiției, deputatul independent Ana Birchall, a lansat o campanie inedită: cine aude de politicieni corupți să îi spună ei și informațiile vor fi trimise la procurori, relatează Știripesurse.ro.

„Am vrut să vă spun încă de ieri, dar n-am vrut să fiu luată în glumă pentru că ce vreau să zic e foarte serios: dacă ați aflat de cineva care fură din banul public, indiferent de unde și cum, indiferent de rang, funcție sau culoare politică, scrieți un e-mail la spunecinefura@gmail.com.

Am mai scris pe această pagină, vreau să încerc să centralizez aceste semnalări ale abuzurilor sau posibilelor infracțiuni comise mai ales în aceste zile de grea încercare pentru noi toți pentru că eu cred că nu există mai urâtă și mai abjectă crimă decât să profiți de durerea și de necazurile altor oameni. Voi face uz de calitatea mea de deputat pentru a trimite aceste măgării și încercări de a fura din banul public în atenția autorităților judiciare competente (Parchetul General, DNA sau DIICOT) și mă voi asigura personal, urmărind îndeaproape fiecare caz în parte, că cei care încearcă șmecherii - în special în achizițiile publice - în această perioadă, vor fi trași la răspundere în fața legii. Vă rog din suflet, structurați aceste e-mailuri în așa fel încât să se înțeleagă clar CINE sunt cei care au comis sau încearcă să comită fapta penală, în CE constă această faptă și dacă aveți cunoștință de vreo DOVADĂ în sprijinul celor afirmate. Vă mulțumesc și aștept cu interes mesajele voastre pe adresa spunecinefura@gmail.com.

P.S. Îi aștept de asemenea cu interes și pe unii așa-ziși "prieteni" ai mei care vor spune probabil că ce fac eu e un demers electoral. Îi asigur și pe aceștia și pe toți cei interesați că nu voi candida la nicio primărie la alegerile următoare și nu vreau decât să-mi fac datoria de cetățean și de membru ales al Parlamentului României. În schimb, dacă e vreun edil care se simte cu musca pe... semnătură, îmi poate scrie personal. Fapta recunoscută, e pe jumătate iertată!”, a scris Birchall pe Facebook.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.