Reteaua Corect

America, un caz de targa

Scris de newsreporter in 28 februarie 2021 la 11:04, in Politics. 463 vizualizari Intra in discutie Taguriamerica, biden, congres, cozmin gusa shortlinkhttp://crct.ro/nxsb

„AMERICA A DEVENIT "CAZ DE TARGĂ": ÎNTRE "FEREASCĂ DUMNEZEU!" ȘI SCUIPAT ÎN SÂN!”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook. Iată ce mai afirmă analistul politic:

 

Nu mai e nimic de comentat despre dezastrul civilizației americane, decât că previziunile sumbre din procesul descăunării lui Trump și a adevăratelor scopuri din spatele acestui proces, se adeveresc într-un mod înspăimântător. IULIAN URBAN realizează o sinteză pentru activenews.ro, unde prezintă OFENSIVA LEGALIZATĂ ASUPRA NORMALITĂȚII, într-o țară paralizată sub dictatura intereselor corporatiștilor, "motorizați" de ideologiile LGBT și anticreștinism.
IULIAN URBAN:
"Scandal urias in USA dupa ce Richard Levine, secretar de stat al sanatatii, a anuntat ca operatiile chrirugicale pentru copiii care doresc sa isi schimbe sexul vor fi FINANTATE din bugetul de stat, pentru ca toti copiii sa fie incurajati cat mai devreme in copilarie sa isi "descopere" noua identitate de gen si sa isi "urmeze visul", chiar in lipsa acordului parintilor!
Are loc o uriasa ofensiva la nivel planetar pe aceasta tema care vizeaza copiii, si urmatorul pas este adoptarea acestor legislatii si in UE!
Va intrebati de ce azi noapte Biden a ordonat loviturile aeriene in Siria? Ca sa acopere, sa abata atentia de la ce s-a intamplat in Congresul American, unde cu 224 la 206 s-a votat "Equality Act,” prin care transgenderismul lgbtq a primit unda verde sa fie numit "drept federal legal" al unei persoane!
De acum, nu este doar un drept legal al persoanelor care imbratiseaza acest stil de viata, dar aduce mai ales OBLIGATII LEGALE pentru ceilalti din jur care constau in :
[1] parintii NU au dreptul si sunt decazuti din drepturile parintesti daca se opun INTENTIEI COPIIILOR MINORI [ indifirent de varsta] de a isi schimba sexul, atat prin comportament cat si pe cale medicala [medicamente hormonale] sau chirugicală;
[2] transgenderii au accces imediat si nelimitat la orice competitie sportiva destinata celuilalt sex decat cel biologic, incluzand acces liber si nelimitat in vestiare, bai publice, wc-uri, in orice institutie publica, scoala, universitate etc;
[3] orice forma PUBLICA de condamnare, mustrare sau comunicare legata de activitatea transgenderilor lgbtq, orice referire biblica, religioasa la acestia, orice POSTARI PUBLIC , materiale, versete biblice sau...PREDICI ale unor preoti sau pastori vor fi sterse, eliminate de pe retelele sociale, ca fiind ofensatoare la adresa lor, incluzand aici si interdictia unor predici pe aceasta tema in lacasele de cult! Practic, inclusiv in mediul online orice pasaj biblic sau predica care vor fi considerate "'onfesatoare"' vor fi sterse;
[4] nicio institutie de invatamant nu va avea voie sa interzica accesul transfenderilor, si aici vizate sunt scolile crestine, care isi vor pierde licentele de functionare daca nu accepta si daca nu creeaza conditii [acces wc etc] pentru ca transgenderii sa nu se simta discriminati;
Legea este plina efectiv de norme care instaureaza total era transgenderismului, vizati fiind copiii care prin lege au dreptul sa ia decizii privind corpul, sanatatea, viata lor, incluzand inceperea vietii sexuale atunci cand "se considera ei pregatiti" FARA ACORDUL PARINTILOR, care vor infunda puscaria daca vor indrazni sa ii mustre sau pedepseasca sau impiedice sa "isi manifeste trairile de gen".
Uitati-va bine ca in maxim un an aceasta legislatie, care va trece si prin Parlamentul European, va deveni obligatorie si in Romania!
Să apărăm copiii României!"

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.