Reteaua Corect

Agresiunea anti-Trump

Scris de newsreporter in 13 august 2019 la 10:16, in Politics. 78 vizualizari Intra in discutie Taguriamerican, evolutie, stanga, sua, Trump shortlinkhttp://crct.ro/nuQl

Aici arăt activitatea unor personalități cu vederi de dreapta, care susțin o economie liberă, Guvern limitat, libertate individuală, valori tradiționale americane și apărare națională puternică. Cunosc activitatea acestora, deoarece contribui financiar și astfel primesc dările lor de seamă despre cele întreprinse și împlinite. În final, adaug rezumatul evoluției stângii Americane, subiect mai puțin cunoscut în România, cât și păreri despre personalitatea și agenda de lucru a lui D. Trump.

Menționez pe:

David Horovitz.  El a publicat mult, printre care  7 volume intitulate The Black Book of the American Left  (Cartea neagră a Stângii Americane) unde expune, agenda și strategia mișcării de stânga împotriva adevăratelor valori americane. El explică cum în ultimii 50 de ani republicanii-conservativi au continuat să piardă războiul față de mișcarea stângei pentru că nu au înțeles nici intenția adversarilor, nici ce îi determină și nici cum acționează, subliniind că dacă nu ințelegi motivația sau intenția lor este greu să invingi adversarul, doar fiind veșnic în defensivă. Totodată, acum 30 de ani David a fondat și ca președintele organizației Freedom Center (Centrul pentru Libertate) se luptă pentru salvarea libertății valorilor americane. 

Centrul oferă publicații, distribuind milioane de cărticele cu diverse subiecte ca de exemplu:  să arate cine a fost Saul Alinsky  activistul din Chicago; despre Reguluile Revoluției lui Obama;  Obama și Islamul;  dezastrul din școli cu profesorii democrați care cer mereu măriri de salarii dar elevii nu știu să scrie și să citească;  ANTIFA o organizație violentă anti-fascistă; sau sfaturi pentru Republicani cum trebuie să expună și să atace agenda democraților-progresiști și să-i facă responsabili pentru divizarea țării; să învețe conservativii decenți și civilizați cum să răspundă atacurilor de stânga și să meargă în ofensivă; și să expună încercarea stângii de a termina Președinția Trump. David Horowitz în cartea sa Dark Agenda, the war to destroy Christian America, 2018;  combate stânga-progresistă, care crede că inegalitatea sau opresiunea din omenire de mii de ani, va dispare miraculos  prin exprimare  corect politică și prin justiție socială. Dar, el argumentează că societatea este formată din indivizi care sunt înzestrați pe lângă păcate și cu darul voinței libere - care le permite să aleagă între bine și rău, contribuind la propriul lor comportamen, destin și viață. Horowitz ajunge la concluzia că alegerea între bine și rău și cum îți organizezi viața nu este obligația statului, a claselor sociale, a partidelor politice, ci doar a propriei persoane. Ca atare, justiția sau injustiția nu sunt cauzate de rase, gen sau dușmani ci de libera voință; că progresiștii văd indivizii ca obiectele a unei clase, rase, gen or opresiuni religioase sau politice și nu consideră voința individuală; și, misiunea lor fiind salvarea omenirii. Dar, el consider că nu vor reuși din cauză că salvarea societăți depinde de voința, credința și educația fiecăruia, nu de ideologii care nu apreciază libertatea individuală.

Freedom Center mai oferă online Discover the Networks. Org, - o enciclopedie completă a stângii, cu știri zilnice despre diverse activități, ca cea radicală a Islamului, a grupurilor radicale care vor să distrugă monumente de valoare istorică americană, sau despre îndoctrinarea marxisistă în universități,  etc.

Jay Sekulow, avocat, a fondat American Center for Law and Justice, ACLJ preocupat de chestiuni constiționale și drepturile omului.

Jim Jordan,  Deputat al Statului  Ohio,  președinte  al House Freedom Fund HHF, preocupat să fie mai puțin control guvernamental și mai multă libertate,  să sprijine  candidați excepționali pentru Camera Deputaților, similar cu  Senate Conservative  Fund. SCF, Fondul său sprijină: stimularea economiei, numirea de judecători cu vederi constituționale, reducerea regulamentelor care distrug locurile de muncă și implementarea unui comerț favorabil Americii.

Morton Blackwell președinte The Leadership Institute, a fost delegat în 1964 în  Convenția Națională Republicană din timpul lui Barry Goldwater când a experimentat  comportarea simpatizanților de stânga. El și-a dat seama că aceștia ignorau adevărul și justiția, declarând atunci război deschis republicanilor conservativi. Această experiență l-a convins pe Morton înființarea The Leadership Institute pentru a se lupta pe două fronturi. Primul, să recruteze în universități tineri spre a-i educa despre principiile conservative ale libertății, despre economie de piață și respect pentru Constituție; al doilea, să dirijeze în timpul campaniei alegerilor tineri conservativi gata formați și instruiți – numiți Field Representatives și alții Regional Field Coordinators – care să țină piept propagandei, intimidării, atacurilor și presiunii stângii, spre a o învinge. Cu ajutorul contribuțiilor primite Institutul are 20 de Field Representatives și 12 Regional Field Coordinators.  În plus Institutul a format o Coaliție de tineri conservativi printre care 2.900 au ținut discursuri la 443 de evenimente. Iar în 2018 Institutul a ținut 267 de instrucțiuni în vederea alegerilor din noiembrie și se pregătește pentru alegerile prezidențiale din 2020, deoarece cei de stânga sunt gata  să mintă și să  înșele spre a lua puterea. Morton are dreptate, este nevoie de a influența gândirea tineretului intoxicat  din școli și universități, să cunoască adversarul, să-i instruiască în vederea campanilor electorale și necesitatea  participării  la vot. În alegerile din 2018, douăzeci și cinci de deputați și trei senatori noi republicani sunt absolvenții cursurilor de la Leadeship Insitute.

Judicial Watch, o firmă de avocați cu Thomas Fitton președinte, se interesează de ilegalitățile comise de The Deep Stateadică funcționarii permanenți din agențiile federale. majoritatea democrați numiți de presedinții Clinton și Obama, care se comportă ca activiști politici.Thomas Fitton s-a angajat în multe cauze cu privire la: 1) investigarea lui Hillary Clinton privind e-mail-urile pe  serverul personal;  2) investigarea lui Hillary Clinton și Partidul Democrat care ascund faptele legate de dosarul/Trump; 3) investigarea ilegalităților lui Hillary  în legătură cu Fundația Clinton 4) investigarea corupției ilegale și  contracararea mișcării de stânga ACORN;  5) investigarea  grupurilor care susțin financiar caravanele cu imigranți ilegali; 6) investigarea lui George Soros în vedera susținerii drepturilor la vot al ilegalilor.

Tom Fitton s-a preocupat și de activitatea lui George Soros  finanțatorul  cel mai important în cauzele mișcării de stânga prin Open Society Foudation – în care a transferat în 2017, din cele $25.2 bilioane ale sale,  18 bilioane  pentru finanțiarea candidaților cu vederi de stânga. Învestigând Judicial Watch a descoperit că a existat comunicare între  funcționarii din  Departamentul de Stat  din timpul lui Obama și Hillary Clinton, mulți fiind incă prezenți și cu Open Society Foudation a lui Soros. Comunicarea privea o activitate politică în vederea destabilizării personalitățiilor de dreapta în Albania, Columbia, Guatemala, Macedonia și România. Atunci Tom Fitton în baza legii Freedom of Information Act, FOIA, a cerut Departamentului de Stat și USAID documentația respectivă. Dar pentru că Departamentul neînaintând cele cerute, el i- a deschis proces, fiind îndreptățit să afle dacă Soros primește sprijin financiar din contribuțiile impozitelor cetățenilor SUA pentru acestă activitate politică trans-oceanică la care nu avea dreptul.

În România, domnul Ovidiu Voicu, a fost din 2000 sau încă este directorul executiv a unei organizații neguvernamentale intitulată Centrul pentru Inovație Publică care reprezintă Fundația Open Society Foudation a lui Soros în țară.

Din publicațiile primite permanent de la Judicial Watch, am aflat că Roger Stone, un asociat al lui Trump, în urma unei călătorii în Romania, a declarant că până și Ambasada Americană din București este controlată de Soros. Printre altele Roger Stone semnaleaza ca Ambasada Americana din București refuză chiar afișarea portretului oficial al Președintelui Trump. Substratul politic al acestui refuz fiind evident.

Deocamdată Judicial Watch a fost și a rămas mai folositoare în a expune conspirația și abuzul de putere din DOJ și FBI, apărând-o pe Hillary spre a elimina pe candidatul sau ulterior,  Președintele Trump.  Situație cauzată de recuzarea Ministrului Justiției Jeff Sessions, fapt care a ținut justiția pe loc. 

 

 

 

 

 

 

Rezumatul evoluției stângii și agresiunea anti-Trump

În prezenta expunere am scos în evidență încercarea mișcării de stânga de a transforma America dintr-o țară capitalistă într-una socialistă. și în final, cred că rezumatul stângii Marxist-social-progresistă este binevenit.

Deci, originea discordiei politicii interne actuale își are rădăcinile în Partidul Comunist  înființat acum 100 de ani în 1919, sponzorizat atunci de la Moscova, al cărui președinte astăzi este John Bachall cu sediul la New YorK, publicând ziarul People’s Word  în baza ideologiei comunist-Marxisist-Leniniste. Partidul exista și există în baza îngăduinței democrației americane. Inițial, teoreticianul Partidului era Saul Alinsky, care avea viziunea unei revoluții contra capitalismului, dar fără indicații ulterioare de conducere a țării.

Apoi mișcarea radicală de stânga din anii 60 s-a manifestat cu Panterele Negre și Societatea Studenților Democrați, SDS. Aceștia s-au agitat sub pretextul mișcării pro-pace în timpul războiului cu Vietnamul de Nord, susținută tot de Moscova prin Misiunea Cubaneză de pe lângă Națiunile Unite. Atunci tineretul și studențimea SDS, au devenit violenți, inspirați de revoluționarul Bill Ayres, atacând clădirile federale. Și tot atunci avusese loc o revoluție social-cultural-tradițională cu sex liber și cu influența drogurilor.

Când am sosit aici în 1966, țara era unită în ciuda diversității populației. Coexistența tuturor era bazată pe  Constituție care se  referă la toți cetățenii: ”We the people”  și pe principii fondatoare prevăzute în Declarația de Independență, care asigură equal justice adică drepturi egale tuturor și pe Bill of Rights, lista drepturilorprintre care garantează și libertatea religioasă.  Această Constituție unică a fost întocmită în timpul creeri țării, când a fost definiă așa cum a fost dorită de fondatori, ca una a libertății nu numai interne ci și pentru întreaga lume.

Începând cu anii 70, mișcarea de stânga a schimbat strategia, adoptând o transformare treptată prin infiltrare indirectă și ascunsă. Apoi, în anii 90, după încheierea Războiului Rece și căderea Uniunii Sovietice, ideologii marxiști nu mai puteau susține deschis ideologia comunista falimentară, dar nici nu doreau să accepte capitalismul, găsind în timpul lui Bill Clinton o a treia cale de egalizare economică prin redistribuirea averilor. De fapt averile provenind din eficiența sistemului economiei de piață capitalistă. 

Strategia socializării Americii de  Președintele Obama, a fost de a pune accentul pe o identitate bazată pe grupuri rasiale cu distribuirea averilor în mod direct, oficial, deschis și vizibil cu creșterea fără precedent a numărului de imigranți  ilegali, în vederea menținerii la putere a Partidului Democrat. În timpul său America a făcut un salt mare către socialism susținut de majoritatea mediei.  Dacă ar fi urmat Hillary Clinton la preșidenția Americii în 2017 cu mesajul ei contra inegalității de venituri, America întregea procesul de socializare în timpul anilor ei la putere. Dar, când Hillary a fost învinsă de Trump, America a avut de câștigat.

Atunci, trenul socialist a fost deraiat din mers și cel capitalist i-a luat pe neașteptate locul. Venirea neașteptată a lui Donald J. Trump deodată a trezit politicienii ațipiți de drepata, a produs un șoc membriilor de stânga din Congres, mass-mediei de stânga, care toți imediat l-au acuzat ca  ”naționalist alb sau că reprezintă ”supremația albă,”ei neacceptând agenda sa capitalistă și irosirea efortului de socializare din ultimii ani a lui B.H.Obama.

Nici un președinte în istoria Americii  nu a fost asaltat  atât de vicios de liberali și a majorității mediei influențată de aceștia chiar din momentul când a devenit o personalitate politică. Cu toate că Trump nu a fost niciodată un conservator, vina sa cea mare este de a fi un patriot, deoarece patriotismul este incompatibil cu filosofia elitelor liberale sau globaliste.

Trebuie reținut că Trump a preluat o politică internă care a impus politici pe grupuri de identitate – culoarea pielii, etnicitate, gen și clasă socială sau valori collective -- nu pe libertate individuală cât și a preluat  o politică economică anemică, calcificată și cu rezultate îndoielnice.  Iar, după alegerile din 2018, un grup marxist din Camera Congresului, printre care Alexandra Ocasio-Cortez cu șeful personalului ei Saikat Chakrabarti, o forță progresistă care intenționează prin programul The Green New Deal socializarea sistemului American, obținerea controlului asupra guvernului și eventual al întregii țări.

De asemenea, în politica externă Președintele Trump s-a confruntat cu aspectele lăsate în derivă de Obama, cu o armată neglijată de acesta și o situație globală tensionată de prezența comunismului sau totalitarismului corrupt. Problemele se referă la China mercantilistă înșelând comerțul cu America, Rusia militarizată care împreună cu China influențează și ajută comunismul din Cuba, Nicaragua și Venezuela și a membrilor NATO care nu onorau obligațiile militare financiare.  

Am așternut cele de mai sus cu idea că unii cititori din România vor înțelege mai bine situația Americii indiferent dacă părerile lor individuale sunt pro sau anti-Trump. Conform părerilor istoricului premiat Victor Davis Hanson exprimate în cartea The Case for Trump, acesta amintește că unele personalități academice respectabile resping felul de a fi al Președintelui Donald Trump - de multe ori brutal de direct. Dar, Hanson adaugă faptul că doar un personagiu cu puterea  de muncă și inițiativă a lui Trump a putut suporta toate atacurile nemeritate și concomitent a putut scoate America din declin economic, căutânde să alunge pericolul Marxist-socialist.  Tot el mai crede că trebuie ținut seama că Donald nu este un sfânt, iar dacă ne place sau nu personalitatea sa de egomaniac, de ”naționalist alb, sau faptul că reprezintă ”supremația albă,” trebuie apreciată prezența sa, deoarece nu se lasă influențat de lobby-iști și nu vorbește în termeni  de ”political correctness ”  Esențialul rezumându-se la aprobarea și susținerea agendei sale de a reface America - după cei 8 ani a lui Obama și cu atât mai mult acum după alegerile din 2018 luptându-se împotriva mișcării”roșii” din Congres, spre a păstra ideile fundamentale ale națiunii, a menține libertățile constituționale, valorile tradiționale de toleranță, compromis și respect față de opinii divergente. V. D. Hanson îl consideră mare Președinte care rezistă evoluției mișcării de stânga în SUA.

(Capitolul al 11-lea din cartea „Evoluția mișcării de stânga în SUA și Donald Trump”, de Simona M. Vrăbiescu Kleckner)

Mai jos puteți accesa:

Capitolul 1

Capitolul 2

Capitolul 3

Capitolul 4

Capitolul 5

Capitolul 6

Capitolul 7

Capitolul 8

Capitolul 9

Capitolul 10

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.