Reteaua Corect

Afirmații delirante ale ambasadorului SUA: Huawei va produce o revoluție ca cea din 1989

Scris de newsreporter in 12 septembrie 2020 la 11:26, in Politics. 550 vizualizari Intra in discutie Taguriambasadorul sua, huawei, Zuckerman shortlinkhttp://crct.ro/nwEt

Ambasadorul american Adrian Zuckerman continuă bătălia mediatică împotriva companiei chineze Huawei, printr-un nou așa-zis editorial postat pe siteul ambasadei. Nimic nefiresc, în principiu, cu excepția faptului că Zuckerman pare să fi scăpat complet boii în porumb prin afirmații de-a dreptul delirante, în care susține că intrarea Huawei pe piața 5G va produce o revoluție ca cea din decembrie 1989, cu morți și răniți, scrie Inpolitics.ro.

Cum spuneam, faptul că între SUA și China se derulează un mare conflict economic pe marginea tehnologiei 5G nu e cîtuși de puțin nefiresc, date fiind imensele mize financiare și nu numai. Nu e nefirească nici agitația majoră din ultimele săptămîni a ambasadorului Adrian Zuckerman, deși am mai atras atenția că face afirmații la limita normelor diplomatice.

Numai că acum, Zuckerman derapează zdravăn, criticînd dur mass-media autohtonă care a acceptat publicitate de la firma chineză și afirmînd negru pe alb că eventuala intrare a Huawei pe piața 5G din România va produce o nouă revoluție anticomunistă, ca cea din decembrie 1989, anticipînd și morți, la fel ca atunci(??!!!)

”Acum, mai mult ca oricând, Huawei este alegerea greșită” scrie Zuckerman.

”Este de neînțeles că un român poate pleda pentru Huawei sau pentru comuniștii chinezi. Este și mai mult de neînțeles că unele publicații românești cedează atât de ușor puterii atotputernicului RON și publică propagandă pentru aceste entități corupte și pentru comuniști. Eram în București în decembrie 2019; am stat în fața Ministerului de Interne, am citit numele martirilor care și-au pierdut viața acum 30 de ani în revoluția împotriva comuniștilor.

Nu vreau copiii români să fie nevoiți să citească numele viitorilor patrioți martiri, din cauza banilor primiți de presa lacomă din partea unor actori comuniști chinezi fără scrupule, pentru a le publica propaganda.

Comuniștii chinezi controlează mass-media și presa din China și vor să facă exact același lucru în România. Nu-i lăsați! Doar spuneți NU!” mai afirmă ambasadorul.

Și conchide:

”Huawei și comuniștii chinezi vor să facă din România țara supravegheată care era acum 30 de ani – exact așa cum este China comunistă. Transmiteți Beijingului un mesaj – statul supravegheat după modelul comunist nu mai există în România. Președintele Trump și poporul american au avut curajul să spună „Nu”. Știu că bravul și curajosul popor român va spune, de asemenea, „Nu”. Poporul român vrea democrație, viață privată, decență și stat de drept. Poporul român vrea să le obțină în mod CORECT și de aceea Huawei este alegerea GREȘITĂ pentru România”.

Inpolitics.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.