Reteaua Corect

Adriana Săftoiu, după ce Băsescu a fost declarat turnător: Fiecare declarație să fie reluată

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt Administraţia Prezidenţială, a declarat, marţi, în direct la România TV, că ar vrea să fie reluate declaraţiile pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea, în contextul în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost colaborator al instituţiei comuniste, relatează Știripesurse.

„Nu am nicio bucurie. Îi doresc foarte multă sănătate domnului preşedinte şi pentru prima dată mărturisesc că acum o lună, chiar cu o zi înainte de congresul PMP, am vorbit cu preşedintele Băsescu şi urma să ne întâlnim la o cafea. S-a întâmplat pur şi simplu să nu poată. Mi-a spus că are nişte probleme şi că urmează să ne întâlnim. Practic, n-am rămas cu preşedintele Băsescu într-o relaţie contondentă chiar după acea carte.

Personal, sunt uşor surprinsă de tot ceea ce se întâmplă.

Ştii ce mă surprinde cel mai mare? Oamenii aceia care ne-au păcălit pe noi toţi, inclusiv pe preşedintele Traian Băsescu. Cartea despre care vorbeai nu este o carte despre Traian Băsescu. A fost o carte despre sistemul pe care l-am văzut.

Sistemul despre care spuneam acolo că principalii oameni din politică pe care îi selectează sunt cei vulnerabili. Oameni vulnerabili din clasa politică pe care îi păcălesc că acea vulnerabilitate a fost ştearsă. Ăsta e adevărul. Ce mă surprinde e că noi toţi vorbim despre Traian Băsescu (…) Unde sunt aceşti oameni care ne-au păcălit şi pe noi şi pe Traian Băsescu? Şi nu doar pe el!

Haideţi să ne amintim! Dan Voiculescu, înainte de a primi acea decizie a instanţei, a avut de trei ori certificat de bună purtare. Traian Băsescu de două ori! În sensul că nu a fost colaborator.

Eu acum ceea ce mi-aş dori foarte tare ar fi să reia de la capăt această decizie asupra clasei politice de necolaborator. Aş vrea ca fiecare declaraţie pe care a dat-o fiecare pe propria răspundere că nu a fost colaborator cu Securitatea de atunci să fie reluată. Tare îmi e că vom avea extrem de multe surprize!”, a declarat Adriana Săftoiu, în direct la România TV.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.