Reteaua Corect

Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador în România, dat în JUDECATĂ pentru hărțuire sexuală

Adrian Zuckerman a fost dat în judecată în 2008 de fosta sa secretară, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură Lowenstein Sandler, unde Zuckerman era partener, însă procesul a fost închis, relatează Știripesurse.ro.

Ferrauiola l-a acuzat pe Zuckerman că a obligat-o să se uite la fotografii cu femei dezbrăcate și că îi cerea detalii despre viața personală și sfaturi pentru întâlniri amoroase, scrie  New York Law Journal,preluată de  Raw Story. Fosta secretară l-a acuzat pe Zuckerman că făcea ”numeroase gesturi cu tentă sexuală” la adresa femeilor de la firma de avocatură, că-i făcea avansuri sexuale agresive și că le-a spus celor din birou că este însărcinată cu copilul lui. Procesul a fost închis după ce Zuckerman a plătit o sumă a cărei valoare e confidențială.

New York Law Journal mai scrie și că un avocat ”familiarizat cu procedura nominalizării ambasadorilor” a declarat că la Casa Albă, cel mai probabil, se știa despre procesul de hărțuire sexuală în care a fost implicat Adrian Zuckerman pentru că persoanele nominalizate pentru anumite posturi pentru care este nevoie de confirmarea Senatului sunt supuse unui dublu proces de verificare, care include o analiză etică și o investigare aprofundată a trecutului candidatului, scrie G4Media.ro.

Potrivit avocatului citat de Law journal, ”acuzațiile de hărțuire sexuală pot duce la descalificarea lui Zuckerman din procesul de nominalizare, dar acuzațiile care i-au fost aduse nu sunt considerate a fi adevărate”.

”Faptul că nominalizarea lui Zuckerman a fost anunțată public înseamnă că el a trecut de procesul de verificare”, a mai adăugat avocatul.

Preşedintele Donald Trump a anunțat, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în România pe Adrian Zuckerman, un avocat american de origine română, emigrat la 10 ani din România și vorbitor fluent de limba română.

Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna, transmite un comunicat al Casei Albe.

Dacă trece de votul Congresului SUA,  Zuckerman îl va înlocui pe actualul ambasador, Hans Klemm.

Specialist în tranzacţii imobiliare, Zuckerman este  partener în biroul din New York al firmei de avocatură Seyfarth Shaw LLP. A fost admis în baroul din New York în 1994. Zuckerman a fost unul dintre coordonatorii pentru servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ în ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

Nominalizarea sa trebuie aprobată de Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului SUA pentru ca apoi să treacă prin plenul Congresului.

Teodor Meleşcanu a anunţat în luna iunie că viitorul ambasador va fi un vorbitor de limbă română dar nu a dezvăluit și identitatea sa.

„Aşteptăm să vedem dacă i se oferă agreement-ul şi după aceea vă pot spune şi numele. În orice caz e o persoană care cunoaşte limba română”, a spus Meleşcanu, întrebat cu privire la identitatea viitorului ambasador.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.