Reteaua Corect

Acuzații grave la o reuniune cu Orban și Rareș Bogdan

De-a dreptul halucinant! Marcel Romanescu (n.red-primarul PNL din Târgu Jiu), atac frontal la Dan Vîlceanu și Ludovic Orban, aseară, într-o ședință de campanie electorală desfășurată la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Primarul Târgu-Jiului a venit cu o grămadă de reproșuri la adresa conducerii PNL, de la ”blatul ordinar” din 2016, când n-a fost lăsat să candideze împotriva lui Florin Cârciumaru, până la acuzații că liberalii s-au vândut ieftin PSD ori c-au fost ”blatiștii de serviciu ai PSD”, și faptul că n-a fost ascultat atunci când a cerut ca un om din Gorj să fie inclus pe lista pentru europarlamentare. Romanescu a anunțat că ”nu va fi niciodată candidat PSD” și s-a arătat încrezător că va mai conduce orașul încă 10 ani, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu, potrivit Flux.24.ro.

RELATAREA RADIO INFINIT: 
Marcel Romanescu a luat primul cuvântul în ședința PNL de campanie electorală, desfășurată la Teatrul ”Elvira Godeanu”. De la bun început le-a amintit șefilor partidului că ”pe un blat ordinar” n-a fost lăsat să candideze în 2016, fiind preferat un polițist, adică Octavian Lupulescu. 
Romanescu a vorbit inclusiv despre faptul că liberalii incluși în sondajul de opinie din 2016, au plătit fiecare câte 5000 de lei, dar niciunul dintre ei n-a fost desemnat candidat la primărie.  Edilul și-a acuzat colegii de partid că au fost ”blatiștii de serviciu ai PSD”, acceptând ”să se vândă foarte ieftin”. 
În discursul său, aplaudat frenetic de liberalii prezenți în sală, Marcel Romanescu a făcut referire și la consilierul municipal Rodica Ghimiș, fosta șefă a Casei de Pensii Gorj, decedată recent în urma unui atac cerebral, sugerând că boala ar fi fost generată și de lupta din campania electorală din 2017. Adresându-i-se lui Rareș Bogdan, Marcel Romanescu a cerut să-i fie lăsat organizației PNL Gorj dreptul de a-și stabili candidații, în 2020, fără să mai fie impuși de la București.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.