Reteaua Corect

7470042-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpg

Dragnea: Guvernul a decis mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim

09:36 / 20 aprilie /  Intra in discutie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara că Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Mediafax.

Citeste mai mult »
Sorin Rosca Stanescu

Război pe Ierusalim la București

20 aprilie 11:23 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nszD

Guvernul României a decis. Ambasada noastră se va muta de la Tel Aviv la Ierusalim. Suntem prima țară din Europa, care face această mișcare. Cu mari implicații politice, geostrategice și, evident emoționale. Liviu Dragnea este cel care a anunțat ieri seară această mișcare a Guvernului. Iar azi aflăm că președintele Klaus Iohannis nu a fost consultat. Pe tema mutării ambasadei la Ierusalim avem un nou război româno-român. Și interinstituțional. De ce a fost sărit președintele?

Citeste mai departe »

Programul de transformare a armatei moldovene în una pe bază de contract a fost făcut public

20 aprilie 09:19 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nszn
30743696_2031989626829846_7013508756294074368_n-725x350.jpg

Ministerul Apărării a făcut public proiectul Programului „Armata Profesională 2018 — 2021”, pe care l-a propus spre consultare autorităților publice centrale, locale, instituțiilor și cetățenii Republicii Moldova, scrie Flux.md.

Citeste mai departe »
19 aprilie 2018

Tudorel Toader dat în întârziere

19 aprilie 11:51 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nszh
plesoianu.jpg

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a postat pe Facebook un mesaj în care comentează soarta procedurii de revocare a șefului DNA, Laura Codruța Kovesi. redăm în continuare conținutul mesajului.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Ce nu spune Iohannis la summiturile NATO: Armata Română, o adunătură de „dispenabili”

19 aprilie 11:33 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsze

Un eveniment cu profundă valoare de simbol: miercuri dimineață, exact cînd președintele României vorbea în direct la Summitul B9 despre angajamentele ferme ale țării noastre privind activitatea în teatrele de război, pe televiziuni defila știrea că un erou din Afganistan a fost găsit spînzurat într-o pădure din Vâlcea. Avem de mult o mare problemă în acest sens: soldații românii luptă cu dușmanii democrației în Irak ori Afganistan, iar acasă se omoară ori își ucid apropiații, pradă unor accese de furie necontrolată. Și, din nefericire, nu doar că nu-i pasă nimănui, dar se minte la nivel înalt, oficial, pentru a se masca situația.

Citeste mai departe »
Octavian Andronic

Confortul prezidențial

19 aprilie 11:30 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nszd

Ziua de miercuri a sat sub semnul fotbalului. A unui fotbal tot mai inexistent la nivel de performanță, dar tot mai îndârjit la nivel de influență politică și financiară

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Pactul Merkel-Putin

19 aprilie 10:45 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nszb

Seamănă teribil de mult cu un al pact. Mai vechi. Cu Pactul Ribbentrop-Molotov. Prin care a fost împărțită Europa. Cu forța. Ei bine, și acum Europa a fost împărțită. De către aceeași actori ai scenei internaționale. Rusia și Germania. Numai că împărțeala s-a făcut exclusiv în plan economic. Nu și teritorial. Nu încă.

Citeste mai departe »

Donald Trump: Întâlnirea dintre Mike Pompeo şi Kim Jong-un a decurs foarte bine

19 aprilie 09:38 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsz5
hepta-2960095.jpg

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat, miercuri, că Mike Pompeo, actual director CIA şi nominalizarea pentru funcţia de secretar de Stat al SUA, s-a întâlnit cu Kim Jong-un în Coreea de Nord, precizând că întâlnirea dintre cei doi a decurs foarte bine, relatează Politico.eu, potrivit Mediafax.

Citeste mai departe »

Bilanțul politic al loviturilor din Siria

19 aprilie 09:28 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsz3
18552036-725x350.jpg

Flux.md a prezentat bilanțul politic al recentelor lovituri din Siria, precum și o analiză a acestora, semnate de Herve Le Bideau.

Citeste mai departe »

Andronic: Prin decizia vizând revocarea lui Kovesi, Iohannis a arătat ca va candida la prezidențiale

19 aprilie 09:24 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsz2
download.jpg

”Miza revocării lui Kovesi nu are nici o legătură cu persoana șefei DNA. Are legătură cu proiectul lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din 2019. Prin decizia de aseară, Klaus Iohannis a arătat că vrea și că va candida la alegerile prezidențiale din 2019. Pe care le va câștiga. Așa cum va câștiga și un (eventual) referendum de suspendare în urma sesizării unui conflict de către Curtea Constituțională prin refuzul de a demite pe Laura Codruța Kovesi din fruntea DNA”, a scris scris Dan Adronic într-un editorial publicat în Evenimentul Zilei și pe care îl redăm integral în cele ce urmează:

Citeste mai departe »

Lovitura serii pentru Klaus Iohannis: Şeful statului, IRONIZAT de o judecătoare: S-a antepronunțat

19 aprilie 09:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyZ
media-144648270641774900.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis primeşte o lovitură fulgerătoare pe final de zi. După ce s-a implicat serios în scandalul revocării Laurei Codruţa Kovesi, şeful statului este ironizat de către o importantă judecătoare. Mădălina Afrăsinei, judecator la Tribunalul Bucureşti, preşedinte de secţie, îi transmite lui Iohannis că nu ar fi trebuit să se antepronunţe în această speţă, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
18 aprilie 2018

Gogoașa lui Werner

18 aprilie 17:35 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyX
iohannis.jpg

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis (foto) manipuleaza in cel mai grosolan mod posibil in cazul cererii de revocare a sefei DNA Laura Kovesi, scrie Luju.ro.

Citeste mai departe »
Adina Anghelescu

Curat murdar, domnule Presedinte! (Lepadarea de Constitutie)

18 aprilie 11:16 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyS

Oricand de mult ar vrea sa credem ca decizia de a nu o revoca pe Codruta Kovesi ii apartine, personal nu am niciun dubiu ca Presedintele s-a lasat decis dinafara tarii sa nu fie “convins” ca exista maldar de motive indubitabile pentru ca managerul DNA sa nu fie schimbat. Spun “maldar”, pentru ca e vorba si de raportul Inspectiei Judiciare, si de motivele expuse pe larg de ministrul Justitiei Tudorel Toader, si de dezvaluirile din media legate de protocolul Parchetului General cu SRI (care poarta semnatura Codrutei Kovesi), si de practicile securistoide de la unitatea de elita de la Ploiesti si nu numai, si mai ales de faptul ca sefa DNA s-a lepadat de trei ori de Constitutie si asta nu la cantatul Cocosului, ci in buhuitul Cucuvelei.

Citeste mai departe »
Octavian Andronic

Torționarul Oanță

18 aprilie 11:14 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyR

Brrr! „Infracțiuni contra umanității!”. Ți se face pielea de găină doar cînd auzi o asemenea acuzație, cu trimitere la Hitler și Stalin la un loc... Nimeni n-o să poată spune că procurorii militari din România nu s-au ridicat la cele mai înalte standarde internaționale, chiar dacă, de când armata noastră nu prea mai are efective cu care aceștia să-și facă de lucru, păreau cam lipsiți de obiectul muncii

Citeste mai departe »

Iohannis, avertisment pentru PSD privind legile securităţii naţionale

18 aprilie 11:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyQ
klaus_iohannis.jpg

Plenul Parlamentului decide miercuri cu privire la înfiinţarea comisiei speciale care să modifice legile securităţii naţionale. În acest context, președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, că trebuie să existe o colaborare pe legile securității, lansând un avertisment pentru PSD, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Iohannis: Nu există niciun motiv pentru sesizarea la CCR

18 aprilie 11:06 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyP
media-151981113754126000.jpeg

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu există absolut niciun motiv pentru ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, să sesizeze Curtea Constituională în urma refuzului său de a da curs cererii sale de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Iohannis, numit din SUA slugă la străini după refuzul de a o revoca pe Kovesi

18 aprilie 10:55 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyN
iohannis_caciula.jpg

Text devastator al presedintelui Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, la adresa lui Klaus Iohannis (foto). Terhes acuza ca, prin refuzul sau de a o revoca pe sefa DNA Laura Kovesi, presedintele Romaniei a confirmat ca Iohannis este “un fanariot sluga la straini” si ca dispretuieste drepturile si libertatile romanilor, scrie Luju.ro.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Cine îl duce pe Dragnea de nas?

18 aprilie 10:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyI

La Congresul Extraordinar al PSD, în cuvântarea sa, Liviu Dragnea s-a referit la zăcămintele de petrol și gaze din Marea Neagră ca la un bun de mare preț. A precizat că este inacceptabil ca România să nu se aleagă cu nimic de pe urma exploatării acestora de către multinaționale. S-a angajat implicit să găsească o soluție. Soluția însă nu poate fi decât legislativă. Și aici Liviu Dragnea s-a împotmolit. Cine l-a lucrat?

Citeste mai departe »

Iohannis, Tăriceanu și Dragnea, față în față la Parlament

18 aprilie 09:29 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyG
iohannis-dragnea-tariceanu-si-tudose-se-intalnesc-pentru-a-discuta-despre-cele-mai-importante-probleme-ale-tarii-251298.jpg

Președintele Klaus Iohannis a mers marți la Palatul Parlamentului pentru a participa la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9). De data aceasta, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, conform protocolului, și nu de vreun vicepreședinte de la Senat. La summit participă și președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea. Este prima întâlnire între cei trei după anunțul lui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe Laura Codruța Kovesi, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Opoziția a anunțat începutul revoluției de catifea în Armenia

18 aprilie 09:22 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyE
30730057_2030040113691464_5018040686847459328_n-725x350.jpg

La Erevan protestele antiguvernamentale iau amploare după ce fostul președinte, Serj Sargsyan, a fost înaintat candidat la funcția de prim-ministru al Armeniei, scrie Flux.md.

Citeste mai departe »

Pleșoianu, despre discursul lui Macron din PE

18 aprilie 09:18 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsyD
deputatul-psd-liviu-plesoianu-mesaj-catre-ministrul-justitiei-441003.jpg

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a declarat uluit de discursul rostit de președintele Franței în parlamentul European.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.