Reteaua Corect

Un joc video ar putea ajuta la reconstrucția detaliilor Catedralei Notre-Dame: Assassin's Creed

După ce un incendiu a devastat luni Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritățile franceze au promis că monumentul va fi reconstruit. O sursă potențială de ajutor pentru aceste eforturi este jocul video "Assassin's Creed Unity" din 2014, în care acțiunea are loc la Paris. Caroline Miousse, level artist la Ubisoft, a petrecut doi ani studiind detaliile monumentului francez pentru a crea o variantă virtuală cât mai exactă în joc, scrie startupcafe.ro.

Catedrala Notre-Dame este piesa centrală a jocului  Assassin's Creed Unity, iar gamerii o pot explora în detaliu atât în interior, cât și în exterior. Seria de jocuri video "Assassin's Creed" este cunoscută pentru redarea detaliată ale monumentelor și locurilor istorice în universul virtual, iar Catedrala veche de peste 800 de ani din "Unity" nu face excepție.

Thumbnail(Sursa foto: Captură YouTube - Swiggity Smash)

Level artistul a examinat sute de fotografii pentru a detalia arhitectura Catedralei și a lucrat cu ceilalti dezvoltatori (texture artists) pentru a se asigura că fiecare cărămidă este acolo unde ar trebui să fie, scrie The Verge

Potrivit publicației de tehnologie, varianta virtuală a Parisului este cel mai detaliat oraș pe care echipa de la Ubisoft Montreal l-a construit până în prezent. Harta din joc dispune de locații interioare și tuneluri subterane care pot fi explorate. Străzile sunt pline de oameni - peste 10.000 de parizieni pot fi observați pe străzile din orașul virtual. 

Thumbnail(Sursa foto: Captura YouTube - Emil4Gaming)

Pentru a se asigura că respectă arhitectura orașului, dezvoltatorii au studiat o mulțime de hărți vechi ale Parisului. Un membru al echipei spune că de-a lungul a circa trei luni, a analizat mai mult de 150 de hărți ale orașului, care au furnizat informații despre aspectul Parisului la vremea respectivă. 

El menționează faptul că existența acestor hărți exacte cu care au putut lucra a fost o schimbare mare în comparație cu jocurile la care echipa de la Ubisoft a lucrat în trecut - de exemplu, pentru Constantinopol, locul în care se petrece acțiunea din Assassin's Creed Revelations, informațiile istorice au fost mult mai greu de găsit.  

Vezi video pe startupcafe.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.