Reteaua Corect

Unde mergi in Europa cu maximum 200 de euro. Totul inclus!

Scris de dana conerth in 14 Mai 2011 la 13:05, in Travel. 353 vizualizari Intra in discutie Taguri200, euro, europa, oferte shortlinkhttp://crct.ro/nfCk

Sejururile la Viena, la Praga sau intr-una din destinatiile italiene-Venetia, Napoli si Catania- sunt printre cele mai ieftine in aceasta vara. Astfel ca, o vacanta de 4 zile in Italia te costa intre 145 de euro si 179 de euro, in iunie, cu toate cheltuielile incluse. Un sejur la Viena cu avionul te costa 175 de euro. Vezi cele mai bune oferte.

Napoli, o destinatie interesanta in aceasta vara Napoli, o destinatie interesanta in aceasta vara

Viena: cu avionul-175 de euro, cu autocarul-135 de euro

 O mini-vacanta de 3 zile la Viena te costa 135 de euro. Tariful acopera 2 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din capitala Austriei si transportul cu autocarul. Plecarea pentru aceasta destinatie este 3 iunie.

 Daca vrei sa mergi cu avionul la Viena, un sejur de 4 zile in capitala Austriei te costa 175 de euro. In acesti bani intra 3 nopti cazare la un hotel de 4 stele din Viena, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Viena si retur, precum si taxele de aeroport. 17 iunie e data la care are loc plecarea spre Viena, potrivit money.ro

4 zile la Napoli, 145 de euro

Un sejur de 4 zile la Napoli te costa 145 de euro, in luna iunie. Banii acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion si taxele de aeroport. Pe 10 iunie se pleaca spre Napoli.

 O destinatie interesanta din Italia spre care se pleaca tot pe 10 iunie este Catania. Un sejur de 4 zile aici se ridica la 149 de euro. Tariful include 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, biletul de avion si taxele de aeroport.

179 de euro, trei zile la Venetia

Venetia este accesibila in luna iunie pentru 179 de euro. In pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion si taxele de aeroport. Plecarea catre aceasta destinatie este 27 iunie.

 199 de euro pentru un sejur la Praga cu avionul

 Un sejur ieftin la Praga te costa 190 de euro, cu toate cheltuielile incluse. In pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din capitala Cehiei, 2 nopti cazare la Budapesta cu mic dejun, tot la un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul si asistenta turistica. Sejurul e programat pentru intervalul 10-15 iunie.

Cu 9 euro in plus mergi la Praga cu avionul. Astfel ca, un sejur de 4 zile in capitala Cehiei cu avionul te costa 199 de euro. Banii acopera 3 nopti cazare cu masa de pranz la un hotel de 3 stele, biletul de avion Bucuresti-Praga si retur, precum si taxele de aeroport. Pe 16  iunie e plecarea spre Praga.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.