Reteaua Corect

Top 10 cei mai tineri miliardari din lume

Scris de newsreporter in 16 februarie 2020 la 12:27, in Lifestyle. 1264 vizualizari Intra in discutie Taguricei mai tineri miliardari, top 10 shortlinkhttp://crct.ro/nvGy

În prezent, numărul miliardarilor cu vârste de sub 40 de ani este mai mare ca niciodată, 63 mai exact, averea totală a acestora fiind de 265 miliarde de dolari. Grupul reprezintă 3% din totalul miliardarilor la nivel global. Cel mai tânăr miliardar are în prezent 22 de ani, în timp ce ocupantul locului al zecelea are doar 32 de ani, potrivit Investopedia, scrie Ziarul Finaciar.

Următoarea listă cuprinde profilurile primilor 10 cei mai tineri miliardari şi descrie cum şi-au dobândit fiecare averile:

 
  1. Kylie Jenner, 22 de ani

Avere netă: 1 miliard de dolari

Cu toată că a devenit cunoscută pentru apariţiile din show-ul Keeping Up with the Kardashians, Kylie Jenner a devenit între timp un antreprenor cu acte-n regulă. La vârsta de 14 ani, împreună cu sora sa Kendall, a lansat linia de îmbrăcăminte Kendall & Kylie. În 2015, Kylie a creat o companie de cosmetice numită Kylie Lip Kits, pe care a rebranduit-o ulterior drept Kylie Cosmetics. De asemenea, o parte din succes i se datorează prezenţei pe social media, de vreme ce înregistrează în prezent 150 de urmăritori pe Instagram.

 
  1. & 3. Surorile Alexandra şi Katharina Andresen, 23 şi 24 de ani

Avere netă: 1,4 miliarde de dolari de fiecare

Surorile norvegiene Alexandra şi Katharina Andresen sunt fiicele lui Johan H. Andresen Jr., proprietarul Ferd, o companie norvegiană de investiţii. În 2007, surorile Andresen au primit 42,2% din companie.

 
  1. Gustav Magnar Witzoe, 27 de ani

Avere netă: 3 miliarde de dolari

Gustav Magnar Witzoe deţine aproape jumătate din SalMar ASA, unul dintre cei mai mari producători de somon din lume, care a iniţiat industrializarea business-ului cu somon în Norvegia. Partea pe care o deţine în companie i-a fost oferită în 2013 de către tatăl său, Gustav Witzoe Sr., care conduce operaţiunile zilnice ale companiei, fapt ce îi oferă mână liberă fiului său să investească în imobiliare şi startup-uri tech.

 
  1. Evan Spiegel, 29 de ani

Avere netă: 2,1 miliarde de dolari

Evan Spiegel este cofondatorul Snap Inc., compania care operează aplicaţia Snapchat. Spiegel urmat cursurile Universităţii din Stanford, unde l-a întâlnit pe Bobby Murphy, miliardar şi cofondator Snap Inc.

 
  1. John Collison, 29 de ani

Avere netă: 2,1 miliarde de dolari

John Collison este proprietarul şi cofondatorul Stripe, o companie care construieşte software-uri destinate facilitării plăţilor online din cadrul business-urilor. Antreprenorul irlandez şi-a lansat compania împreună cu fratele său Patrick în perioada facultăţii. După o rundă recentă de investiţii, compania este evaluată la 20 de miliarde de dolari.

 
  1. Anna Kasprzak, 30 de ani

Avere netă: 1 miliard de dolari

Anna Kasprzak a devenit cunoscută prima dată după ce a participat la proba de călărie în timpul ediţiei din 2016 a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, unde a ocupat locul al 14-lea. În prezent, este unul dintre proprietarii producătorului danez de încălţăminte ECCO, ale cărui produse sunt vândute în 90 de ţări.

 
  1. Ludwig Theodor Braun, 29 de ani

Avere netă: 1 miliard de dolari

Ludwig Theodor Braun deţine 10% din compania de aparate medicale B. Braun Melsungen AG, care a fost fondată în 1839, perioadă în care era o farmacie ce vindea medicamente pe bază de plante. Tatăl său a preluat compania în 1977.

 
  1. Jonathan Kwok, 30 de ani

Avere netă: 2,5 miliarde de dolari

Jonathan Kwok este cel mai mic fiu al lui Walter Kwok, fostul preşedinte al Sun Hung Kai Properties, cel mai mare dezvoltator de real estate din Hong Kong.

 
  1. Patrick Collison, 32 de ani

Avere netă: 2,1 miliarde de dolari

Împreună cu fratele său John, Patrick a fondat Stripe, o companie tech ce le oferă posibilitatea business-urilor să încheie rapid tranzacţii online. Printre investitorii Stripe se numără nume precum CEO-ul Tesla Elon Musk şi Peter Thiel, unul dintre fondatorii PayPal.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.