Reteaua Corect

Tatăl lui Britney Spears, după ce a fost înlăturat din rolul de tutore: Este dezamăgitor

Scris de newsreporter in 01 octombrie 2021 la 12:10, in Lifestyle. 814 vizualizari Intra in discutie Taguribritney spears, jamie spears, tata, tutore shortlinkhttp://crct.ro/nyvg

James ”Jamie” Spears, tatăl lui Britney Spears, a transmis joi, după ce a fost înlăturat din rolul de tutore al ei, că rezultatul audierii de miercuri este unul dezamăgitor şi o pierdere pentru cântăreaţă, scrie Hotnews.

Prin intermediul avocatei Vivian Thoreen, tatăl starului pop a emis joi un comunicat în care susţine că îşi iubeşte fiica necondiţionat şi că va continua să acţioneze în interesul ei, relatează News.ro.

„Timp de 13 ani, a încercat să facă ce era cel mai bine pentru ea, fie ca tutore, fie ca tată. Asta a început atunci când a fost de acord să fie tutorele ei, când ea a intrat voluntar sub această tutelă. Acest lucru a inclus ajutor pentru a-şi resuscita cariera şi pentru a restabili o relaţie cu copiii ei. Oricine a încercat să îşi ajute un membru al familiei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală poate aprecia grija imensă şi munca necesară. Pentru domnul Spears, asta a însemnat şi să se abţină să răspundă atacurilor false, speculative şi fără substanţă iscate de public, media şi, mai recent, de avocatul lui Britney”.

Comunicatul continuă: „Aceste chestiuni fac rezultatul audierii de ieri mai dezamăgitor şi, sincer, o pierdere pentru Britney. Cu tot respectul, Curtea a greşit prin suspendarea domnului Spears, înlocuirea lui cu un străin care să administreze averea lui Britney şi prin extinderea tutelei pentru care ea a implorat vara aceasta să fie înlăturată. A fost iniţiativa domnului Spears să depună o cerere de încheiere a tutelei, când nici fostul avocat desemnat de curte şi nici noul avocat ales de ea nu au făcut asta. Domnul Spears a fost cel care, ieri, a cerut Curţii să înlăture imediat tutela, în timp ce propriul avocat al lui Britney a argumentat împotriva acestui lucru”.

„În ciuda suspendării, domnul Spears va continua să aibă grijă de interesele fiicei lui şi va munci cu bună credinţă pentru o rezolvare pozitivă a tuturor problemelor”, a încheiat Thoreen, care a semnat declaraţia.

James ”Jamie” Spears a fost înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei, a decis miercuri judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară a districtului Los Angeles. Ea a aprobat ca John Zabel, contabil, să fie succesorul lui Jamie Spears, care trebuie să înmâneze noului tutore documentele averii starului.

O audiere pentru analizarea suspendării şi a unei cereri de încheiere a tutelei este stabilită pentru 12 noiembrie, cu trei săptămâni înainte de a 40-a aniversare a lui Britney Spears.

Britney Spears nu a comentat direct hotărârea, însă a publicat pe Instagram o înregistrare video din timpul unui curs de zbor, notând alături: „În al nouălea cer acum”.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.