Reteaua Corect

Johnny Depp este acuzat de violenţă domestică şi a primit un ordin de restricţie

Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, îl acuză pe actor de violenţă domestică şi a obţinut un ordin temporar de restricţie, informează Mediafax, citand site-ul dedicat celebrităţilor TMZ.

Sursa imagine: citynews.ro

Actriţa Amber Heard a ajuns la tribunal cu o vânătaie pe faţă, susţinând că Depp a atacat-o fizic şi că este victima unor repetate acte de violenţă domestică. Surse apropiate actorului, citate de site-ul TMZ, afirmă că Amber minte şi că este "un afront pentru victimele reale ale violenţei domestice".

Heard a venit cu avocatul ei, Samantha Spector, înarmată cu poze în care pot fi observate diferite vânătăi, susţinând că Depp nu este la prima abatare în căsnicia lor, care a durat 15 luni. Amber susţine că vânataia pe care o are în prezent este făcută sâmbătă seară (weekendul precedent zilei de luni în care Heard a depus cererea de divorţ), când Depp şi-a strivit iphone-ul de faţa ei.

După spusele actriţei, în presupusul atac au fost avariate mai multe obiecte din apartament. Ea afirmă că în timpul atacului vorbea cu o prietenă la telefon, iar când Depp i-a apucat telefonul, aceasta a ţipat "Sună la poliţie!". Poliţia a fost sesizată şi a apărut la faţa locului.

Până a ajuns echipajul la locul faptei, Johnny Depp deja plecase, aşa că a fost întocmit un raport, după spusele lui Heard.
Heard afirmă că după presupusul atac, Depp i-a oferit bani pentru ca aceasta să îşi păstreze tăcerea, dar în schimb, ea a depus actele pentru divorţ luni dimineaţă. Actriţa susţine că deţine o filmare cu una dintre bătăi.

La tribunal, Depp a fost reprezentat de avocata sa Laura Wasser, deoarece acesta îşi promovează nou film şi nu a putut fi prezent fizic.

Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, prin care actorului Johnny Depp îi este interzis să se apropie de Amber la mai puţin de 100 de yarzi (aproximativ 90 de metri), cel puţin până la audierea care va avea loc luna viitoare. Asta nu va fi o problemă pentru Depp, întrucât acesta se află în Europa, promovându-şi cel mai recent film, „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor”.

Mai mult, judecătorul i-a dat lui Amber dreptul de a locui în casa familiei. Acesta i-a şi refuzat câteva cereri actriţei, precum emiterea unui ordin de restricţie prin care Johnny trebuie să se menţină la distanţă de unul dintre câinii deţinuţi de cei doi.

De asemenea, lui Amber i-a fost refuzată cererea de a primi suport conjugal. Actriţa voia să primească 50.000 de dolari pe lună şi să îi fie achitate cheltuielile suportate pentru angajarea unui avocat. În plus, judecătorul i-a respins şi cererea de a rămâne în posesia maşinii deţinute de cuplu, un Range Rover, şi cererea ca Johnny Depp să fie supus unor şedinţe pentru calmarea nervilor.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.