Reteaua Corect

Brad Pitt a cerut instanței custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie Pitt

Scris de newsreporter in 07 noiembrie 2016 la 13:15, in Stars. 12 vizualizari Intra in discutie Taguriangelina jolie, brad pitt, custodia comună a copiilor shortlinkhttp://crct.ro/npmm

Actorul Brad Pitt a adresat vineri o cerere judecătorului în care a cerut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie Pitt, ca răspuns la acțiunea de divorț declanșată de soția sa la 20 septembrie, scrie sâmbătă The Hollywood Reporter citând Associated Press, informează Agerpres.

Sursa imagine: telegrafonline.ro

În cererea de divorț formulată în septembrie Angelina Jolie Pitt ceruse custodia deplină a celor șase copii ai cuplului care au vârste între 8 și 15 ani.

Custodia copiilor este cel mai dificil punct al divorțului celor doi actori după cei doi ani de căsnicie și 12 de relație. Autoritățile americane investighează momentul invocat în cererea de divorț de Angelina în care Brad Pitt ar fi avut o dispută cu membrii ai familiei sale în timpul unei călătorii cu avionul personal la jumătatea lunii septembrie. Cuplul a obținut un acord temporar privind custodia copiilor în baza căruia actorul american își poate vizita copiii pe durata investigației unei agenții de protecție a copiilor din Los Angeles.

Rezultatele finale ale anchetei pot influența acordarea custodiei de către judecător, chiar dacă de obicei curțile de judecată din statul California sunt în favoarea custodiei comune.

În cererea pe care Brad Pitt a adresat-o vineri judecătorului nu sunt specificate detalii concrete cu privire la divorțul cuplului, însă actorul invocă diferențe ireconciliabile și nu face referire la vreun acord prenupțial care ar putea stabili cum își împart cei doi bunurile. Brad Pitt face trimitere la data de 15 septembrie, ca fiind ziua separării cuplului, la doar o zi după presupusa altercație din avion cu fiul său Maddox, în vârstă de 15 ani.

Brad Pitt și Angelina Jolie au vândut recent o proprietate în New Orleans pentru suma de 4,9 milioane de dolari. Actorul poate fi văzut din 23 noiembrie pe marile ecrane alături de Marion Cotillard în thrillerul ''Allied'', iar Angelina Jolie Pitt a încheiat în acest an filmările la cel de-al patrulea film al său, în calitate de regizoare, ''First They Killed My Father'' despre regimul khmerilor roșii din Cambodgia.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.