Reteaua Corect

Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din timpul castingului din Cambodgia

Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din cadrul castingului din Cambodgia, pentru filmul First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, realizat pentru Netflix, transmite Mediafax.

Angelina Jolie, care este şi Trimis Special al Înaltului Comandament al ONU pentru Refugiaţi, a recrutat copii din Cambodgia, pentru a apărea în noua peliculă pe care o regizează, First They Killed My Father.

Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, actriţa a povestit cum au folosit un joc în timpul castingului, în cadrul căruia copiilor săraci li se dădeau nişte bani, care mai apoi le erau luaţi înapoi. Mai exact, cei mici jucau o scenă în care furau bani, apoi urmau să-şi motiveze gestul şi să înapoieze banii, scrie BBC.

Mărturisirile Angelinei Jolie au produs furie în mediul online, mulţi acuzând-o că a exploatat emoţional copiii.

Jolie a povestit în timpul interviului cum regizorii şi producătorii filmului au căutat copii prin mahalale şi orfelinate, pentru a apărea în noua ei peliculă, fiind vizaţi în mod specific copii care au experimentat greutăţi.

În timpul castingului, celor mici li se cerea să fure nişte bani, iar apoi, când erau prinşi, să vină cu o minciună prin care să explice motivul pentru care au recurs la gestul respectiv.

"Srey Moch, care a şi fost selectată pentru rol, a fost singurul copil care s-a uitat fix la bani pentru mult timp" a spus Jolie.

"Când a fost rugată să dea banii înapoi, a fost copleşită de emoţii. Întrebată de ce i-a luat, a spus că bunicul ei a murit şi nu aveau destui bani pentru o înmormântare decentă ", a povestit Jolie.

În mediul online însă, oamenii au acuzat-o pe Jolie de cruzime şi abuzuri emoţionale, notează BBC.

"Angelina Jolie a mers prea departe" a scris cineva pe Facebook.

"Pentru o persoană care-şi declară dragostea şi suportul pentru copiii din Cambodia, asta a fost o manevră bolnavă la care Jolie a apelat".

"Abuz de copii ", a scris o altă persoană pe Facebook, criticând "metodele autentice" ale Angelinei, pentru a face casting de film.

Angelina Jolie a reacţionat şi a ţinut să precizeze că este "fals şi deranjant" faptul că oamenii au interpretat greşit descrierea procesului de casting, făcută de ea în interviu.

"M-a deranjat faptul că un exerciţiu de casting, o improvizaţie pentru o scenă din film, a fost văzut ca un scenariu real" , a spus ea într-o declaraţie. "Aş fi fost furioasă dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat în realitate".

"Au fost luate toate măsurile pentru siguranţa, confortul şi bunăstarea copiilor în timpul filmărilor," , a completat ea.

First They Killed My Father, debutul regizoral al lui Jolie pentru Netflix, este inspirat după povestea reală a unei supravieţuitoare a genocidului din Cambodgia, spusă prin ochii unui copil.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.