Reteaua Corect

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei se va căsători cu 'şamanul' ei

Prinţesa Martha Louise, fiica cea mare a cuplului regal norvegian, şi logodnicul ei american Durek Verrett, un autoproclamat „şaman”, se vor căsători la 31 august 2024, potrivit AFP, conform news.ro, citat de Știripesurse.

Dezvăluită în 2019, relaţia dintre prinţesa în vârstă de 51 de ani şi „şamanul Durek”, în vârstă de 48 de ani, a făcut să curgă multă cerneală în regatul scandinav, unde metodele de medicină alternativă şi luările de poziţie ale acestui ghid spiritual în vogă la Hollywood i-au adus acuzaţii de şarlatanism.

Nunta va avea loc în satul Geiranger, pe malul fiordului cu acelaşi nume, clasat pe lista UNESCO, în sud-vestul ţării.

„Suntem incredibil de fericiţi să ne putem sărbători dragostea în cadrul magnific al Geiranger”, a declarat cuplul într-un comunicat.

Märtha Louise şi Durek Verrett şi-au anunţat logodna în iunie 2022, cu binecuvântarea regelui Harald, el însuşi căsătorit din 1968 cu o femeie de rând care a devenit regina Sonja.

Într-o declaraţie de miercuri, cuplul regal şi prinţul moştenitor Haakon, fratele Marthei Louise, au felicitat cuplul şi s-au declarat „încântaţi să îi ureze bun venit lui Durek Verrett în familie”.

Acest afro-american, care se descrie ca fiind un „şaman de a şasea generaţie” şi printre ai cărui adepţi se numără vedete precum Gwyneth Paltrow şi Antonio Banderas, a făcut totuşi valuri în Norvegia.

Printre controverse se numără implicaţiile sale într-o carte potrivit căreia cancerul este o alegere, exerciţiile pe care le recomandă pentru a şterge „amprenta” vaginală a femeilor care au avut mai mulţi parteneri sexuali şi vânzarea pentru 222 de dolari a unui medalion, „Spirit Optimizer”, despre care se spune că l-ar fi ajutat să învingă Covidul.

Deşi spune că înţelege că poziţiile sale pot fi deconcertante, „şamanul” crede că este mai presus de toate o victimă a rasismului, făcând ecoul tratamentului pe care actriţa Meghan Markle a afirmat că l-a primit în cadrul familiei regale britanice.

A patra în ordinea succesiunii la tron, Märtha Louise nu este nici ea străină de controverse, deoarece această adeptă a terapiilor alternative susţine că poate comunica cu îngerii, un dar pe care a încercat să îl împărtăşească - şi să îl monetizeze - prin cursuri şi cărţi.

În noiembrie anul trecut, ea a renunţat la îndatoririle sale oficiale pentru a se concentra pe activităţile sale comerciale, fără a putea însă să folosească titlul de prinţesă, pe care l-a păstrat.

A fost căsătorită o singură dată şi are trei fiice cu Ari Behn, un scriitor şi pictor norvegian care s-a sinucis în 2019, la trei ani după divorţul lor.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.