Reteaua Corect

Piers Morgan continuă războiul cu Meghan Markle: Este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite

Scris de newsreporter in 30 martie 2021 la 10:25, in Lifestyle. 750 vizualizari Intra in discutie TaguriMeghan Markle, Piers Morgan shortlinkhttp://crct.ro/nxBD

Prezentatorul de televiziune Piers Morgan a spus despre soţia prinţului Harry, actriţa americană Meghan Markle, că este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare şi care anulează pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor inflamatorii, potrivit News.ro, citat de Știripesurse.

Într-un editorial publicat de The Mail on Sunday, Morgan şi-a expus opinia despre agitaţia creată de interviul acordat de cei doi soţi jurnalistei Oprah Winfrey, dar şi despre situaţia în care s-a aflat ulterior prietena lui Sharon Osbourne.

Morgan a fost nevoit recent să renunţe la rolul de gazdă a emisiunii „Good Morning britain” de la ITV, după ce a refuzat să prezinte scuze în urma comentariilor făcute cu privire la afirmaţiile ducesei de Sussex în interviul acordat lui Oprah Wingrey şi difuzat de CBS şi ITV la începutul lunii martie.

Prinţul Harry şi soţia lui au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Au făcut acuzaţii de rasism, fără a prezenta dovezi, iar ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Morgan a reiterat că nu crede mai multe dintre afirmaţiile lui Markle. Pune la îndoială ceremonia secretă a nunţii lor, în grădină, cu trei zile înaintea celei transmise în întreaga lume, dar şi afirmaţia ei potrivită căreia i-a fost luat paşaportul.

Piers Morgan a explicat, la rândul său, că Archie, fiul celor doi, nu a primit titlul de prinţ nu din cauza culorii pe care era posibil să o aibă pielea lui, ci pentru că titlul de prinţ sau prinţesă nu revine automat, decât dacă este vorba despre linia directă de succesiune la tron. „Această regulă se aplică indiferent de etnia mamei. Astfel, cea mai gravă afirmaţie, cea care a făcut ca America deja încărcată de rasism să se mânieze, a fost o falsitate pesemne concepută să provoace daune maxime familiei regale”, a scris el.

„Şi privitor la palavrele lor din interviu legat de sprijinul pentru regină, monarhul este cel care decide acordarea acestor titluri, aşa că, efectiv, ei au acuzat-o de rasism pe bunica lui Harry şi şeful statului britanic”.

Aşa cum a scris şi în primul mesaj publicat pe Twitter după difuzarea interviului, Morgan a reluat că a fost vorba despre o „trădare scandaloasă” şi l-a criticat pe prinţul Harry legat de declaraţia lui că tatăl său, prinţul Charles, i-a retras sprijinul financiar şi de securitate.

„Mă aşteptam la astfel de chestii necinstite şi egoiste din partea unei actriţe ariviste de la Hollywood, precum doamna Markle, dar pentru Harry, să îşi distrugă familia public în acest fel, când prinţul Philip era grav bolnav în spital, este ieşit din comun, pentru un om care şi-a servit cândva curajos regina şi ţara în război”, a scris Morgan. „Nu poate fi fericit făcând asta, aşa-i?”.

El a confirmat că, în urma comentariilor făcute imediat după interviu, directorul Kevin Lygo i-a cerut să prezinte scuze sau să părăsească „Good Morning Britain” de la ITV. Morgan a decis să nu se scuze.

Despre repercusiunile suferite de prietena lui Sharon Osbourne după ce i-a luat apărarea la show-ul „The Talk” de la CBS, unde a avut un schimb de replici aprins cu Sheryl Underwood, co-gazdă a emisiunii, el a scris: „Este scandalos, dar ce ni s-a întâmplat lui Sharon şi mie în ultimele două săptămâni nu are de fapt legătură cu doamna Markle. Ea este doar una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare, care îşi preţuiesc propria variantă de adevăr despre adevărul real şi care caută să anuleze pe oricine care se îndepărtează de la viziunea lor asupra lumii sau pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor inflamatorii”.

„Nu, nu este o problemă mult mai mare decât o ducesă delirantă şi că este dreptul fiecăruia de a fi liber să îşi exprime opinia onestă, cu fermitate şi pasiune, dacă aşa simţim să facem”, a conchis Morgan.

Sharon Osbourne a părăsit emisiunea „The Talk”, care va fi reluată de CBS pe 12 aprilie, după cum a anunţat vineri reţeaua americană de televiziune.

 Știripesurse

 

  

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.