Reteaua Corect

Patronul lanţului german de supermarketuri Aldi, părăsit de soţie pentru un refugiat afgan

Scris de newsreporter in 05 septembrie 2019 la 11:23, in Lifestyle. 151 vizualizari Intra in discutie Tagurialdi, divort, katja, refugiat afgan, sotie, Tareq, Theo Albrecht Jr. shortlinkhttp://crct.ro/nuX2

Soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri germani, Theo Albrecht Jr., co-proprietar al lanţului de supermarketuri Aldi Nord, s-a lăsat cucerită de un tânăr migrant de origine afgană şi a anunţat că divorţează de soţul său, relatează Agerpres, potrivit Digi24.ro.

Katja are 47 de ani şi este deocamdată căsătorită cu Theo Albrecht Jr., care se numără printre primii zece cei mai bogaţi oameni din Germania, cu o avere estimată la 15,7 miliarde de euro.

Imigrantul are 31 de ani şi a venit în Germania în 1996 fugind din Afganistan şi a pus prima oară piciorul în casa soţilor Albrecht ca tehnician pentru instalarea unui sistem de internet. Până acum a fost ţinut secret faptul că doamna Albrecht s-a despărţit de soţ în 2015, după negocierea unei sume substanţiale de întreţinere pentru a pleca şi a trăi cu Tareq.

Însă naşterea primului copil al celor doi a determinat-o pe Katja să-şi reglementeze situaţia şi să ceară oficial divorţul.

„Ceea ce s-a întâmplat cu Katja este faptul că era plictisită de viaţă. De măsurile constante de securitate, de izolare şi de angajamentele sociale. Avea nevoie de varietate. Iar Tareq a fost foarte amabil cu ea, foarte relaxat şi îndrăzneţ. Şi-a dat seama că exista şansa unei relaţii şi s-a aruncat în braţele lui”, a declarat publicaţiei Bild Zeitung o prietenă a bogătaşei germane.

Tareq S. lucrează în prezent la construcţia unei case la Meerbusch (Renania - Westfalia de Nord), în care să trăiască alături de Katja şi de familie, iar cuplul este în aşteptarea divorţului pentru a putea obţine resursele necesare pentru a-şi continua proiectul. Ce doi aşteaptă ca socrii să se mute şi să locuiască în aceeaşi casă cu ei.

Miliardarul Theo Albrecht Jr., în vârstă de 69 de ani care este coproprietar împreună cu cumnata sa al lanţului de magazine Aldi Nord şi Trader Joe's, a declarat că nu se opune divorţului. Este sătul de tribunale după un obositor proces de moştenire.

Puternicul consorţiu Aldi Norte şi cele trei fundaţii care poartă numele de Lukas, Markus şi Jakobus, cei trei fii ai patriarhului care a ridicat compania după război, au o valoare de 25 de miliarde de dolari, generează un profit de 50 de milioane de euro pe an şi numără peste 30.000 de angajaţi doar în Germania.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.