Reteaua Corect

Netflix va oferi cursuri video de fitness

Scris de newsreporter in 22 decembrie 2022 la 10:13, in Lifestyle. 366 vizualizari Intra in discutie Taguricursuri video, fitness, Netflix shortlinkhttp://crct.ro/nADh

Netflix va difuza, în parteneriat cu Nike, până la finele acestui an, mai multe zeci de ore de cursuri în format video pentru fitness create de compania care vinde echipament sportiv, informează News.ro, potrivit Știripesurse.

Abonaţii Netflix vor avea acces la aproximativ 30 de ore de cursuri video de fitness produse de Nike Training Club, care vor fi disponibile din 30 decembrie în mai multe limbi.

Nike Training Club este o aplicaţie populară în rândul pasionaţilor de sport, ce ajută utilizatorii să urmeze antrenamente de forţă, yoga şi exerciţii de mare intensitate conduse de antrenori.

La fel ca Apple Fitness Plus sau Peloton, cursurile au în vedere îmbunătăţirea forţei, a rezistenţei şi a mobilităţii la toate nivelurile de fitness. Unele cursuri necesită echipament special, dar în cele mai multe cazuri acesta nu este necesar.

Marele avantaj al integrării cu Netflix, din punctul de vedere al utilizatorului, vine din uşurinţa cu care aceste cursuri video vor putea fi difuzate pe televizor. În prezent, pentru a difuza cursurile Nike pe televizor, este necesară conectarea aplicaţiei prin intermediul unui dispozitiv de streaming precum Chromecast.

Cursurile video vor fi lansate în două valuri. Din 30 decembrie vor fi disponibile 46 de cursuri împărţite în 5 sesiuni. Al doilea val de cursuri va fi lansat anul viitor.

Netflix se extinde, astfel, pe o nişă pe care va concura cu Apple şi Peloton, printre alţii. Şi, deşi detaliile înţelegerii nu au fost făcute publice, este posibil ca Nike să plătească pentru această promovare, care îi expune brandul celor peste 223 de milioane de abonaţi Netflix.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.