Reteaua Corect

Nepotul lui Ricky Martin îşi retrage acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului

Scris de newsreporter in 22 iulie 2022 la 10:24, in Lifestyle. 604 vizualizari Intra in discutie Taguriacuzatii, hartuire, nepot, retras, ricky martin shortlinkhttp://crct.ro/nzUd

Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului într-o înfăţişare în instanţă din 21 iulie, care a închis efectiv cazul, scrie Variety, potrivit Știripesurse.

Soţul lui Ricky Martin, Jwan Yosef, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi după apariţia virtuală în faţa Curţii cu mesajul "Adevărul prevalează", conform news.ro.

Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, avocaţii lui Martin, au făcut o declaraţie: "Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte", se arată în declaraţie. "Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui".

Martin a apărut virtual la tribunal din Puerto Rico pentru a asculta acuzaţiile făcute de nepotul său în vârstă de 21 de ani. Înainte de aceasta, la începutul lunii iulie, cântăreţul a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Martin a negat acuzaţiile împotriva lui.

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani şi putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă era găsit vinovat.

Martin a fost învinuit că "a exercitat atacuri fizice şi psihologice" asupra lui Dennis Yadiel Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz "complet false şi contrafăcute" într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni.

Fratele cântăreţului a susţinut că nepotul lui Martin "se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală".

Dincolo de acest caz, Martin se confruntă în prezent cu alte probleme legale, fostul său manager dându-l în judecată pentru 3 milioane de dolari, susţinând că îi datorează comisioane neplătite.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.