Reteaua Corect

Johnny Depp, apariție de senzație la deschiderea Festivalului de la Cannes

Scris de newsreporter in 18 Mai 2023 la 11:54, in Lifestyle. 408 vizualizari Intra in discutie TaguriCANNES, Johnny Depp shortlinkhttp://crct.ro/nBkY

După aplauze îndelungi, marţi seara, la proiecţia filmului "Jeanne du Barry" în deschiderea Festivalului de la Cannes, echipa de filmare a răspuns miercuri la întrebările jurnaliştilor în cadrul tradiţionalei conferinţe de presă. Ocazie pentru Johnny Depp, co-starul filmului regizat de Maïwenn, să discute despre cariera sa, după un decalaj cauzat de două procese pentru defăimare împotriva The Sun în 2020 şi împotriva fostei sale soţii Amber Heard în 2022, scrie news.ro, potrivit HotNews.

Exclus din distribuţia mai multor filme, franciza "Piraţii din Caraibe" şi "Animale fantastice", Johnny Depp este acum din nou în faţa scenei.

"Desigur, când ţi se cere să renunţi la un film pe care îl faci, din cauza a ceva care este doar o grămadă de vocale şi consoane care plutesc în aer, te simţi boicotat", a declarat el în cadrul conferinţei de presă, înainte de a asigura că această situaţie se schimbase.

"Simt acum un boicot? Nu, deloc. Nu mă simt boicotat de Hollywood pentru că nu mă gândesc la Hollywood. Nu mai am nevoie de Hollywood", a adăugat el.

Actorul american a profitat şi de ocazie pentru a răspunde detractorilor săi, spunând că ceea ce s-a scris despre el a fost în mare parte "ficţiune oribilă". Sunt oameni care vor să creadă ceea ce vor să creadă, dar adevărul este adevărul. (...) În ultimii cinci, şase ani, majoritatea a ceea ce aţi citit este o ficţiune oribilă", a susţinut el.

Johnny Depp a glumit despre cuvântul "revenire" folosit de mass-media pentru a descrie întoarcerea sa. "Se pare că am avut 17 reveniri până acum... Nu am plecat nicăieri". El a mai spus că este "foarte mândru" de filmul "Jeanne du Barry", considerând că Maïwenn a fost "foarte curajoasă să fi ales un tip din Kentucky pentru a-l juca pe Louis XV" şi că a fost "foarte răbdătoare cu el".

Johnny Depp a fost primit cu căldură printre megastaruri precum Uma Thurman, Michael Douglas sau Catherine Deneuve, care au deschis marţi seară Festivalul de Film de la Cannes, în ciuda criticilor din partea feministelor cu privire la reabilitarea unei personalităţi contestate

El a făcut selfie-uri şi a acordat autografe pe covorul roşu, înainte de a participa la ceremonia de deschidere.

Mai multe organizaţii feministe şi-au exprimat dezgustul, Dare Feminism solicitând chiar boicotarea Festivalului. "Sentimentul de impunitate care reiese (din alegerea acestui film ca deschidere) ne uimeşte", au denunţat mai multe colective precum 50/50, Le Lab - Femmes de cinéma sau 1.000 Visages.

Pe lângă acest rol al lui Louis XV din filmul lui Maïwenn, Johnny Depp tocmai a semnat un contract uriaş cu Dior, pentru a fi în continuare imaginea parfumului Sauvage, şi pregăteşte un film despre pictorul Modigliani.

La scurt timp după procesul pentru defăimare în primăvara anului 2022, el a revenit pe scenă ca chitarist alături de Jeff Beck.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.