Reteaua Corect

INCREDIBIL Cristi Borcea ar fi lăsat-o gravidă pe iubita unui personaj controversat

Caz increbil în lume mondenă! Cristi Borcea ar mai fi făcut o ”victimă”, iar aceasta ar fi nimeni alta decât iubita lui Florin-Adrian Secureanu, fostul manager de la Malaxa, relatează Știripesurse.ro.

Triunghiul amoros a fost scos la iveală de o anchetă realizată de Cătălin Tolontan. Conform acestuia, în 2017, când Secureanu i-ar fi cerut iubitei sale, Eugenia Chiriac (zisă “Vrăbi”) să meargă să împrumute niște bani de la Cristi Borcea, însă rezultatul n-a fost tocmai cel scontat. Între “Vrăbi” și omul de încredere al lui Borcea s-ar fi aprins o adevărată idilă. Ba mai mult, câteva luni de zile mai târziu, Secureanu ar fi aflat că iubita lui este însărcinată, lucru ce l-a înfuriat teribil.

Florin-Adrian Secureanu este fostul manager al Spitalului Malaxa, trimis în judecată pentru fapte de corupție. El și iubita sa, Eugenia Cristina Chiriac, au ajuns în atenția publică atunci când au participat la o gală la Londra, acolo unde “Vrăbi” s-a dat drept Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Iată ce a scris Cătălin Tolontan pe blogul său:

”Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac. Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017. Vorbește la telefon cu Cristi Borcea, și el aflat în închisoare. Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi.

Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională. Tipul este de vârsta ei. Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat.

În casa lui Borcea, Vrăbi ia banii și își lasă loialitatea. Nu doar pe cea romantică. Vrăbi știe multe despre banii negri ai lui Secureanu. ”Cei doi se plac mult. Aventura continuă și acum, mult după ce Secureanu a ieșit”, povestește unul dintre prietenii tânărului care i-a sucit capul lui Vrăbi. Când directorul de la „Malaxa” se întoarce acasă, la jumătatea anului 2017, pentru a fi judecat în stare de libertate, el simte că ceva nu e în regulă.

Iar obiceiul conspirativ de a vorbi de pe telefoanele Eugeniei, iubita cu 28 ani mai tânără ca el, îi provoacă bărbatului matur un șoc. Scormonitor și gelos, Secureanu se prinde în toamnă că „Vrăbi” are pe cineva. Plus că, exact în această perioadă, ea rămâne însărcinată!

Iritat, Secureanu începe să dea telefoane apropiaților lui Borcea, ca să descopere cine e tipul după care Vrăbi e căzută în cap. Băieții și fetele care orbitează în jurul lui Borcea nu sunt duși la biserică așa că îl înregistrează. Într-una dintre convorbiri, Secureanu se aude cum strigă: ”Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”.

Între timp, medicul se lămurește că Vrăbi trăiește o idilă toridă nu cu Borcea, care e și el bănuit pe nedrept, o dată, într-o chestie sentimentală, ci cu unul dintre băieții de casă ai dinamovistului. Secureanu are mai multe motive să fie furios. Secretele sale nu mai sunt în siguranță.

Nesăbuită ca în orice amor veritabil, „Vrăbi” îi povestește partenerului său clandestin ”locurile unde Secureanu își ține o parte a banilor și aurului”. Îi vorbește despre prietenii din ”ungurime” și din străinătate a lui Secureanu. Despre legăturile cu Italia. Povestea se transformă în ceva foarte periculos.

Mondenul lasă locul numerelor mari. Inițial, tânărul nu prea bagă de seamă ce informații îi ajung la ureche. Dar, în timp, ajunge să afle inclusiv că ”Moșul”, așa cum încep să-i spună amândoi iubiții lui Secureanu, planificase s-o trimită pe „Vrăbi” în Costa Rica, ”într-o vacanță ca să testeze care e treaba acolo”.

În paralel, Secureanu, care este judecat în libertate pentru sute de acte materiale de corupție și nu are drept de a părăsi țara, face contestații după contestații ca să poată trece granița României. DNA se opune. Termen după termen, judecătorii îl refuză pe doctor, ultima oară în aprilie 2018.

La rându-i, Vrăbi e blocată de insistențele noului iubit, care îi spune că dacă pleacă în Costa Rica se rupe tot ce e între ei. ”«Vrăbi» i-a mărturisit iubitului tânăr că a primit asigurări că există conturi grase în Costa Rica, dar că a ales să nu plece”, spune o sursă care i-a însoțit pe cei doi amorezi într-o călătorie în provincie.

”Am auzit-o cu urechile mele cum i-a spus că Secureanu e nevinovat, dar că are enorm de mulți bani. Cum se pot împăca astea două în mintea lui Vrăbi, nu știu”, relatează, amuzat, martorul ocular al aventurii.

Mai mult, echipa lui Borcea știe să adulmece banii. Ei au văzut multe la viața lor și pot face o evaluare competentă a micuțului ”Vacheron Constantin” de pe încheietura lui Vrăbi. Ca orice spital al Primăriei, ”Malaxa” lua bani și de la bucureșteni, și din fondurile Ministerului Sănătății, și de la Casa de Asigurări Sociale.

Gentil, Secureanu i-a finanțat iubitei toate excentricitățile.

Sarcina este avansată și, în acest moment, plecarea în Costa Rica a lui Vrăbi a devenit imposibilă, chiar și fără încurcătura sentimentală. Tânărul cere test de paternitate. Secureanu se simte trădat și vulnerabil. Pentru că Eugenia, tezaurul său de informații, are acum mai multe chei. Al cui e copilul devine o problemă în șirul deprimant de probleme care apasă pe umerii fostului manager.

Secureanu a apelat acum o lună la soluția de a o cere de soție, ca să o păstreze și pe ea, dar și datele comune ale afacerii. În cei 9 ani de zile cât a condus Spitalul ”Malaxa”, Florin Secureanu a dispus, ca un vicerege al coloniilor, de bugetul cumulat la peste 60 de milioane de euro. Cele 2 milioanele de euro imputate în proces sunt doar o parte a poveștii, prima rafală a descoperirilor justiției.

De pildă, un exemplu de detaliu, n-au fost găsite nici măcar toate bijuteriile pe care o firmă i le-a dat lui și lui „Vrăbi”, în schimbul unui contract fictiv de 9.000 de euro pentru ”Curățare instrumentar Ginecologie-Sterilizare”.

Vrăbi îndrăgostită de altcineva și într-un vertij de iubire și confidențe imprudente e tot ce nu avea nevoie Florin Secureanu. Costa Rica mai așteaptă.”.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.