Reteaua Corect

Iaşi este Destinaţia Anului 2022 în România la categoria 'City Break'

Scris de newsreporter in 28 iunie 2022 la 10:45, in Lifestyle. 454 vizualizari Intra in discutie Taguricity break, Destinaţia Anului 2022, iasi, românia shortlinkhttp://crct.ro/nzNs

Titlul Destinaţia Anului în România la categoria "City Break" a revenit oraşului Iaşi iar Premiul juriului la categoria "City Break" a fost câştigat de Braşov. Municipiul Târgovişte rămâne favorit în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, conform news.ro, citat de Știripesurse.

Destinaţia Anului 2022 a ajuns la ultima etapă în categoria City Break: finala naţională. Cele trei destinaţii câştigătoare ale fazei pe regiuni istorice (Braşov, Târgovişte, Iaşi) au fost pe rând vizitate de Gianina Corondan şi echipa Destinaţia Anului, surprinzându-le povestea şi atracţiile.

A urmat jurizarea, în care Dragoş Anastasiu, Felix Tătaru şi Dana Gonţ, au acordat 1/3 din punctajul total. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor şi experienţelor turistice din destinaţie, (2) implicarea comunităţii şi (3) puterea brandului de destinaţie. Iar votul publicului a contat pentru 2/3.

Astfel, platforma www.destinatiaanului.ro a contabilizat o sută de mii de voturi pentru a desemna Destinaţia Anului 2022 în România dintre oraşele câştigătoare ale fazei pe regiuni istorice. Mobilizarea a fost foarte puternică, rezultatul a fost strâns. Pe baza punctajului total calculat, în acest an titlul de Destinaţia Anului în România la categoria City Break merge la Iaşi. Juriul a avut o altă preferinţă, una intens discutată între cei trei. Până la urmă, balanţa votului juriului a înclinat spre Braşov, care castigă trofeul de Destinatia Anului 2022 în România - Premiul Juriului la categoria "City Break".

Târgovişte, cea de-a treia finalistă a etapei naţionale, rămâne în posesia trofeului Destinaţia Anului 2022 în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, trofeu câştigat la etapa regională. Toate cele 3 oraşe vor beneficia in continuare de promovare în emisiunea Destinatia anului difuzata duminica, de la 17.00, la Prima TV, în care Gianina Corondan ne arată de ce un City Break la Braşov, Iaşi sau Târgovişte este o experienţă care trebuie trăită de orice român!

Ce urmează acum? Finala pe localităţi turistice! Te asteptăm la Prima TV pe 2 Iulie de la ora 17:00 să vezi cine este Destinaţia Anului 2022 în Româia la categoria Localităţi Turistice!

Destinaţia Anului, cea mai importantă competiţie de promovare a turismului intern prin popularizarea destinaţiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, şi prin colaborarea cu bloggeri şi influenceri de turism. Aflată la a doua ediţie, Destinaţia Anului ridică ştacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Alianţa Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni şi naţională) şi o dublare a intensităţii comunicării atât pe plan intern, cat si international.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.