Reteaua Corect

Ducii de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor

Ducii Harry şi Meghan de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor, Archie Harrison, născut pe 6 mai, încălcând, astfel, o altă tradiţie regală, potrivit The Telegraph, citat de Mediafax.

Documentul, în care se precizează locul naşterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, va fi înregistrat la un oficiu de stare civilă din Windsor, dar nu va fi făcut public.

 

Spre deosebire de ducii de Sussex, ducii William şi Catherine de Cambridge au făcut publice certificatele de naştere ale celor trei copii ai lor - prinţii George şi Louis şi prinţesa Charlotte.

Ducesa Meghan şi prinţul Harry sunt foarte hotărâţi însă să păstreze secrete informaţiile despre naşterea primului lor copil.

 

Documentul prin care se anunţa venirea pe lume a copilului - afişat în faţa palatului Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiţiei - a fost semnat de monarh în persoană şi nu de medicii care au asistat la naştere.

Nu se ştie deocamdată unde a născut ducesa, se ştie doar că prinţul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său, însă există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra. Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actriţa Liz Hurley, Jools Oliver, soţia maestrului bucătar Jamie Oliver, şi de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă şi copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Primul copil al ducilor de Sussex a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.